پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۴۸

ساخت نخستین تقاطع غیر همسطح شهر بندرعباس آغاز شد

ساخت نخستین تقاطع غیر همسطح شهر بندرعباس آغاز شد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: شهردار بندرعباس گفت: همزمان با هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، ساخت نخستین تقاطع غیر همسطح شهر بندرعباس رسما آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدجواد سلطان زاده در آئین افتتاح تقاطع غیر همسطح در چهار راه رسالت بندرعباس گفت: این تقاطع دارای 450 متر طول، دو عرشه با عرض 7.20 متر، هفت دهانه 45 متری، 30 متری و 24 متری و 76 شمع 20 متری می باشد و برای ساخت آن افزون بر 50 میلیارد ریال از محل درآمدهای شهرداری بندرعباس هزینه شده است.

وی افزود: ساخت تقاطع غیر همسطح رسالت، ضرورتی اجتناب ناپذیر است و بر پایه مستندات و موافقت نامه های منعقد شده، ضرورت اجرای آن از سال 85 دیده شده است.

وی اظهار داشت: مطالعات این طرح از سال 86 آغاز شد و مشاورین ترافیکی، پس از بررسی گزینه های ساخت تقاطع های هم سطح و غیر همسطح در دو جهت شمالی- جنوبی و شرقی- غربی و ساخت دور برگردانها و بررسی معایب و مزایای هر یک از گزینه های پیشنهادی مقررشد تقاطع غیر همسطح در جهت شمالی- جنوبی ساخته شود.

به گفته شهردار بندرعباس، ساخت پنج تقاطع غیر همسطح دیگر برای کاهش بار ترافیک شامل تقاطع سه راه جهانبار، گلزار شهدا، میدان قدس، علی بن ابیطالب(ع) در بلوار امام حسین(ع) و تقاطع بزرگراه شهید رجایی در محور بندرعباس- سیرجان در دستور کار این شهرداری است.

کد خبر 1394967

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha