به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری سوریه(سانا)، شخصیتهای دانشگاهی و فرهنگی جهان عرب با انتقاد شدید از رویکرد خصمانه و تحریک آمیز شبکه های الجزیره و العربیه در قبال سوریه تاکید کردند : الجزیره و العربیه ورشکسته شده اند و اعتبار خود را از دست داده اند و ملت سوریه ثابت کرد در مقابل توطئه هایی که علیه آنها طراحی می شود، هوشیار و بیدار است.
"آصف ناصر" سفیر سابق لبنان تاکید کرد سوریه گامهای بزرگ رو به جلو در زمینه اصلاحاتی که بشار اسد رئیس جمهوری این کشور اعلام کرد، برداشته است، ملت سوریه در خلال این برهه دشوار که کشور در آن به سر می برد، ثابت کرد که ملتی آگاه و بیدار است.
ناصر در گفتگو با تلویزیون سوریه گفت : درباره جعل کنندگان اخبار و ترویج کنندگان شایعات مغرضانه که سوریه و ملت و وحدت ملی آن را هدف قرار داده است، می توان در یک جمله گفت اگر حیا و شرم ندارید، هر کاری که دلتان می خواهد انجام دهید، چرا که ادامه دروغگویی شایعه سازان و ادامه فعالیت رسانه های مغرض در انتشار خبرهای ساختگی و وارونه کردن واقعیتها تاکیدی بر وجود برنامه ای هدفمند برای تخریب سوریه به عنوان آخرین قلعه و دژ باقی مانده از میراث ملی عربی است که با توفانهای احاطه کننده جهان عرب روبرو است.
ناصر افزود : خرابکاران از طریق کشتار و مثله کردن اجساد، اقدامات غیر انسانی انجام دادند و ما جنایات آنها را از طریق صفحه تلویزیون مشاهده کردیم، با وجود این جنایات، شبکه هایی مانند العربیه و الجزیره ادعا می کنند که این گونه اقدامات، تظاهرات مسالمت آمیز است.
وی گفت : پولهایی که شبکه هایی مانند العربیه و الجزیره با دروغگویی و انتشار خبرهای ساختگی ضد سوریه هدر دادند، می توانست در زمینه حل مشکل فقر و گرسنگی به جای سریال تحریک و گمراه سازی هزینه شود.
از سوی دیگر، شریف ابوجابر نویسنده و مورخ عرب تصریح کرد پوشش جنون آمیز اوضاع سوریه از سوی الجزیره و العربیه و شبکه های همسو تاکیدی بر این حقیقت است که این شبکه ها به مرحله دروغگویی و تصدیق و تایید دروغ رسیده اند.
وی تصریح کرد : الجزیره و العربیه و شبکه های همسو اعتبار خود را از دست داده اند و پخش خبرهای دروغ با تکیه بر آنچه شاهد عینی می خوانند که از طریق تلفنی صحبت می کنند که ممکن است در اتاق کناری گوینده اخبار باشند، نشان دهنده ورشکستگی این گونه شبکه ها به اصطلاح خبری باشد.
از سوی دیگر "وائل الامام" استاد دانشکده مهندسی میکانیک و برق دانشگاه دمشق هم گفت : تصویری که ما از نوع پوشش حوادث سوریه از سوی برخی شبکه ها می بینیم متشکل از مجموعه عناصری است از جمله گروهی که مدعی تظاهرات است و با خشونت به اقدامات مسلحانه دست می زند. همچنین برخی شبکه های عربی راه اندازی شده از سوی غرب و آمریکا برای اجرای طرحها و اهدافی که سوریه و مواضع آن را هدف قرار داده اند.
نظر شما