پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۱۱

پنج طرح عمرانی در مهران افتتاح شد

ایلام - خبرگزاری مهر: در هفته دولت و با حضور مسئولان استان ایلام 5 طرح عمرانی در شهرستان مهران افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار مهران ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با بهره برداری از این طرحها هم زمینه اشتغال بسیاری از جوانان منطقه فراهم خواهد آمد و هم شهرستان مهران در مسیر توسعه و پیشرفت قرار می گیرد.

ولی الله حیاتی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای منطقه گفت: مرز بین المللی و تجاری مهران فرصتی است که بتوان طرحهای مختلفی را در منطقه اجرا کرده و زمینه توسعه این شهرستان را بیش از پیش فراهم آورد.

این مسئول در مراسم افتتاح کارخانه آجرسازی زرین سازه واقع در بخش صالح آباد شهرستان مهران با اعتبار سه میلیارد ریال اعلام کرد: با بهره برداری از این کارخانه که بزرگترین تولید کننده آجر در غرب کشور است زمینه اشتغالزایی 50 نفر فراهم شده است.

در ادامه و با حضور استاندار و هیئت همراه پروژه آبرسانی به شهر صالح آباد به طول خط انتقال 15 کیلومتر، پل بزرگ حیانی و واریانت امیرآباد به طول 4 کیلومتر، سالن ورزشی شهدای دانش آموز شهر مهران به مساحت 440 مترمربع و سالن ورزشی شهرک اسلامیه در مجموع با اعتباری بالغ بر 77 میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

همچنین در این روز پروژه بزرگ احداث بزرگراه ورودی شهر مهران ( چهار خطه کردن محور ایلام – مهران) با اعتبار 600/53 میلیون ریال کلنگ زنی شد.

کد خبر 1395621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha