به گزارش خبرنگار مهر، داود عابدی ظهر دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: این پروژه ها با صرف اعتباری بالغ بر 34 میلیارد و 500 میلیون ریال اجرا و آماده بهره برداری شده اند.
وی تعداد مشترکان برق استان مرکزی را 538 هزار مشترک عنوان کرد و گفت: 85 درصد از مشترکان شرکت توزیع برق استان مرکزی در بخش خانگی، 3.1 درصد در بخش عمومی، 1.5 درصد در بخش کشاورزی، 8 دهم درصد در بخش صنعت و 10 درصد در بخش تجرای قرار دارند.
عابدی یادآور شد: از مجموع 30 هزار اشتراک واگذار شده در سال گذشته 7500 اشتراک در حوزه مسکن مهر واگذار شده است.
توسعه خدمات برق در دفاتر پیشخوان دولت
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در ادامه از افزایش توسعه خدمات شرکت توزیع برق استان در دفاتر پیشخوان دولت خبر داد و گفت: در این راستا قرارداد همکاری فی ما بین شرکت توزیع نیروی برق استان و 90 دفتر پیشخوان دولت با هدف ایجاد امکان دسترسی آسان مردم به امکانات برای انجام مربوطه در سطح استان مرکزی منعقد شده است.
عابدی ادامه داد: در بخش روستایی نیز مذاکرات اولیه برای همکاری با 4 دفتر ICT روستایی به صورت پایلوت انجام شده و در صورت کسب نتایج مطلوب 270 دفتر ICT روستایی استان در زمینه ارائه خدمات مربوط به شرکت توزیع برق استان مرکزی فعال خواهند شد.
وی یادآور شد: فروش انشعاب، اصلاح قبوض، تغییر نام صاحب کنتورو.. از جمله خدمات قابل ارائه در پیشخوانهای دولت و دفاتر ICT روستایی است.
40 درصد قبوض برق در استان مرکزی الکترونیکی پرداخت می شود
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود 40 درصدی قبوض برق استان مرکزی به شکل الکترونیکی خبر داد و گفت: با ایجاد امکان پرداخت الکترونیکی قبوض برق استان مرکزی امسال شاهد افزایش 4 درصدی دریافت مبلغ قبوض پرداختی توسط مشترکان بوده ایم.
داود عابدی با تاکید بر ضرورت ترویج فرهنگ پرداخت الکترونیک قبوض برق افزود: جامعه صنعتی امروز نیازمند فرهنگ سازی لازم در راستای الکترونیکی شدن امور و کاهش حضور مردم در جامعه برای انجام امور روزانه با استفاده از خدمات الکترونیک است
وی کاهش آلودگی هوا و کاهش تردد خودروها را از اولین مزایای استفاده از خدمات الکترونیک در جامعه برشمرد
نظر شما