پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۱۶

در گفتگو با مهر تأکید شد:

دانشگاهها برنامه های خود را در چارچوب فرهنگ اسلامی ایرانی اجرا کنند

دانشگاهها برنامه های خود را در چارچوب فرهنگ اسلامی ایرانی اجرا کنند

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید بر رعایت پیوست فرهنگی در دانشگاهها گفت: دانشگاههای کشور باید بتوانند برنامه های خود را در چارچوب فرهنگ اسلامی ایرانی اجرا کرده و بر مولفه های فرهنگی اصیل تاکید کنند.

ناصر سودانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب افزود: برای نمونه شیوه حضور در دانشگاهها، پوشش و رفتار دانشجویان، برنامه های فرهنگی که در دانشگاه ها ارائه می شود همه باید در چارچوب فرهنگ اسلامی ایرانی باشد.

وی یادآور شد: خارج شدن از چارچوب فرهنگ اسلامی و ایرانی با حرکت بسوی بی هویتی مساوی خواهد بود.

سودانی با اشاره به ارائه پیوست فرهنگی و رعایت آن در فرهنگ عمومی کشور، گفت: به طور نمونه مشاهده می شود که تبلیغاتی که برای کالاهای مصرفی صورت می گیرد و یا فرهنگ آپارتمان نشینی دچار مشکلاتی است که راه حل آن خارج نشدن از چارچوب فرهنگ دینی و ملی است.

وی خاطرنشان کرد: در واقع در مورد کالاهای مصرفی و تبلیغات آنها باید فرهنگ بومی موج بزند و نمادهای فرهنگ وارداتی بر فرهنگ بومی غلبه نکند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس رعایت پیوست فرهنگی را یکی از عناصر اصلی برای رعایت الگوی مصرف بر اساس آموزه های فرهنگی برشمرد و گفت: در این زمینه می توان با اجرای صحیح انتقال تکنولوژی با تکیه بر دانش بومی، الگوی مصرف را در چارچوب فرهنگ بومی را تدوین کرد.

کد خبر 1396113

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha