پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

عموزاده در گفتگو با مهر:

عدم پرداخت یارانه شیر کمک به صنعت کشورهای خارجی است

عدم پرداخت یارانه شیر کمک به صنعت کشورهای خارجی است

قم - خبرگزاری مهر: مدیرعامل کارخانه صنایع غذایی آریا راما قم عدم پرداخت یارانه شیر را سبب افزایش احتمال ورشکستگی کارخانه‌های تولید کننده محصولات فرآورده‌های لبنی و دامی عنوان کرد.

محمود عموزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حذف یارانه شیر سبب افزایش هزینه در بخش تولید فراورده‌های لبنی از جمله تولید شیر خشک شده است و این امر سبب افزایش درصد احتمال ورشکستگی کارخانه‌هی تولید فراورده‌های لبنی نیز می‌شود.

وی گفت: با پرداخت یارانه شیر توسط دولت هزینه تولید و فروش محصولات لبنی کاهش پیدا خواهد کرد ولی اگر یارانه شیر پرداخت نشود به نسبت هزینه تولید محصول و درصد احتمال ورشکستگی کارخانه داران نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

مدیر عامل کارخانه صنایع غذایی آریاراما قم افزود: یکی دیگر از صدمات عدم پرداخت یارانه شیر، ورود و عرضه محصولات نامرغوب ارزان خارجی بجای محصولات داخلی است که سبب راکد و غیر فعال شدن صنعت داخلی کشور می‌شود.

وی اظهار داشت: کارخانه صنایع غذایی آریاراما قم مبلغ ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرده و امروز توانسته است چرخ این صنعت را به گردش درآورد و افزایش ظرفیت تولید دهد.

مدیر عامل کارخانه صنایع غذایی آریاراما قم در خصوص میزان تولیدات این کارخانه ابراز داشت: میزان تولید سالانه شیر خشک صنعتی در فاز نخست دو هزار تن و همچنین میزان تولید سالانه پودر پنیر و پودر گوجه فرنگی یک هزار تن است.
 

کد خبر 1396459

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha