پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۹ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۴۹

پیشنهاد سفر آخر هفته/

مسیرتان را به سمت "درفک" کج کنید

مسیرتان را به سمت "درفک" کج کنید

دور دوم سفرهای تابستانی شروع شد و مانند هر سال شهرهای شمالی اولین اولویت تهرانیها انتخاب می شود. این درحالی است که شهرهای دیگر از طبیعتی در دسترس برخوردار است به همین دلیل هنوز می توان آنها را بکر نامید. مانند قله درفک یا همان جایگاه عقاب شکاری که به بام گیلان مشهور است.

به گزارش خبرنگار مهر، از تهران تا این منطقه حدود پنج ساعت راه است اگر آخر هفته قصد سفر به این منطقه را داشتید حتما با خود لباس گرم و بارونی همراه داشته باشید. چون این قله زیبا در انتهای غربی رشته کوه البرز غربی مشرف به دره سفید رود واقع است و بلندی و قامت سر به فلک کشیده آن به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که تمامی نقاط و شهرهای گیلان را از فراز مه به تماشا بنشیند و جلوه های ویژه و خاص بخش اعظم استان گیلان را نظاره گر باشند.

یکی دیگر از جاذبه های این منطقه وجود یخچالهای طبیعی است. در دهانه قله درفک یخچال طبیعی مربوط به دوران سوم زمین شناسی وجود دارد که در تمام طول سال پوشیده از یخ است در تمام لحظات صعود به قله این احساس همراه گردشگران است که مسیر پرجاذبه راه هم جزئی از سفر است.

نام این کوه به روایتی برگرفته از قوم دربیک (Derbik) است که تیره ای از ساکنان بوده و در حوالی دریای خزر سکونت داشته اند و به روایتی دیگر نام درفک برگرفته از آشیانه عقاب است. صعود به این قله مسیرهای متعددی دارد که کوتاهترین مسیر آن مسیر شاه شهیدان (جبهه شرق) است.

کد خبر 1396559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha