پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۸:۱۶

طاقتی احسن:

چاپخانه پیام رسانه از انتقال سرمایه به خارج از همدان جلوگیری می کند

چاپخانه پیام رسانه از انتقال سرمایه به خارج از همدان جلوگیری می کند

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرمسئول چاپخانه پیام‌رسانه گفت: چاپخانه پیام رسانه با ایجاد ظرفیت‌های مناسب از انتقال سرمایه به خارج از استان همدان جلوگیری می کند.

به گزارش خبرنگار مهر ،نصرت الله طاقتی احسن ظهر سه شنبه در آیین بهره برداری از فاز دوم چاپخانه پیام رسانه تاکید کرد: خوشبختانه استان همدان به عنوان مرکز چاپ غرب کشور، موقعیت خود را پیدا کرده که باید این جایگاه تقویت شود.

وی کیفیت، کاهش هزینه و تسریع در زمان چاپ را از مزایای راه‌اندازی فاز دوم چاپخانه برشمرد و گفت: ایجاد ارتباط تنگاتنگ با دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی استان همدان از مهمترین اهداف آموزشی چاپخانه‌ پیام‌رسانه است.

طاقتی‌احسن عنوان کرد: این چاپخانه زمینه ارتقاء کیفیت نشریات محلی منطقه غرب کشور را فراهم آورده است به گونه‌ای که در سال‌های اخیر بیشتر این نشریات به صورت رنگی چاپ می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به هدفمندی یارانه‌ها و به دنبال آن افزایش قیمت‌ها، هیچگونه تغییر قیمتی در سالجاری در زمینه ارائه خدمات این چاپخانه صورت نگرفته است، گفت: چاپخانه پیام‌رسانه با توجه به ویژگی‌های آن به عنوان چاپخانه حامی نشریات محلی معرفی شده است.

وی با بیان اینکه چاپخانه‌ پیام‌رسانه توسط بخش خصوصی راه اندازی شده و نیازمند حمایت است، گفت: این چاپخانه با توجه به انجام فعالیت‌های فرهنگی، تأثیر مثبتی بر افزایش کیفیت زیرساخت‌های فرهنگی استان همدان داشته است.

طاقتی‌احسن بیان کرد: مسئولان استان همدان باید به مشکلات و کاستی‌های موجود در زمینه چاپ رسیدگی کنند.

وی فت: باید برای احیاء اتحادیه چاپخانه همدان که از پنج سال پیش دچار مشکل شده تلاش کرد و تمهیدات لازم را در نظر گرفت.

وی از دیگر مشکلات موجود در حوزه چاپ را کمبود نیروی ماهر و تحصیل کرده در این زمینه عنوان کرد و گفت: در حالیکه 26 نفر در این واحد کار می‌کنند اما هنوز با نبود ناظر‌چاپ و مدیر فنی مواجه هستیم.

متأسفانه قانون معافیت چاپخانه‌ها از پرداخت مالیات در همدان اجرا نمی شود

وی  قانون معافیت چاپخانه‌ها از پرداخت مالیات را از دیگر مواردی عنوان کرد که متأسفانه در استان همدان هیچ خبری از اجرای بخشنامه آن نیست.

طاقتی‌احسن با بیان اینکه چاپ یک صنعت است، اما به دلیل حساسیت از سازمان صنایع و معادن منفک و مسئولیت اجرایی و نظارتی آن به اداره فرهنگ و ارشاد واگذار شده است، گفت: هنوز هیچ حمایت اساسی از آن صورت نگرفته است و انتظار می‌رود بسته‌های حمایتی اجرای قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها به این امر تعلق گیرد.

مدیر مسئول چاپخانه پیام‌رسانه با تأکید بر ضرورت تقویت صنعت چاپ در استان همدان ابراز امیدواری کرد: صنعت مادر چاپ و زیرساخت توسعه فرهنگی استان و غرب کشور در استان تثبیت شود و این شهر کهن فرهنگی همچنان قطب این صنعت باشد.

 طاقتی احسن با اشاره به مشخصات فاز دوم چاپخانه اظهار داشت: با همت سهامداران و سرمایه‌گذاری دو میلیارد و 500 میلیون ریالی موسسان، یک دستگاه چاپ دو ورقی چهار رنگ ساخت کشور ژاپن در این مجموعه مستقر شد.

مدیر چاپخانه پیام‌رسانه افزود: تجهیزات جدید توانایی چاپ همزمان چهار رنگ را میسر کرده و تا 10 هزار برگ در ساعت گنجایش فنی دارد.

کد خبر 1396725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha