به گزارش خبرنگار مهر، مازیار زارع در نشست خبری عصر امروز سه شنبه که در سالن آمفی تئاتر هتل آکادمی کمیپ تیم های ملی برگزار شد با بیان این مطلب افزود: من در بازی مقابل اندونزی دو اخطاره هستم و نمی توانم بازی کنم اما در اردوی تیم ملی اینقدر بازیکن آماده هست که می توانند جای خالی مرا پر کنند.
وی افزود: موفقیت تیم ملی برای من و دیگر بازیکنان از هر چیز مهمتر است و اینکه بتوانیم اولین بازی در مرحله سوم انتخاباتی جام جهانی را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
هافبک ملی پوش تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که پرسید با توجه به اینکه در دیدارهای گذشته آندرانیک تیموریان و جواد نکونام غایب بودند چه شانسی برای همراهمی تیم ملی در دیدارهای آینده برای خود قائل هستید گفت: در بازی قبلی آندرانیک تیموریان حاضر بود اما در فاصله 4 روز مانده به بازی مصدوم شد. در آن بازی مربی تیم ملی تشخیص داد که من بازی کنم این بار هم اگر تشخیص بر این بود که بازی کنم تلاش می کنم که بهترین بازی خود را انجام دهم و اگر هم نه بیشتر از قبل تلاش می کنم تا به ترکیب تیم ملی برسم.
تیم ملی فوتبال کشورمان نخستین دیدار خود در مرحله سوم از مسابقات فوتبال انتخابی جام جهانی را از ساعت 20 روز جمعه مقابل تیم ملی اندونزی برگزار خواهد کرد.
نظر شما