به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد در خطبه های نماز جمعه این هفته قزوین که در مسجد النبی برگزار شد اظهار داشت: فرعون مصر که مهمترین نماد و مدافع سرسخت منابع غرب و رژیم صهیونیستی در منطقه بود رژیم دیکتاتوری و کاخ حکومتش مانند خانه عنکبوتی به دست مردم فروریخت.
وی افزود: این گونه رژیم ها معمولا از طریق کودتای نظامی و سیاسی سرنگون می شوند اما این بار خوشبختانه بیداری اسلامی و مبارزات پیگیر مردم این کشور موجب سرنگونی دیکتاتور لیبی شده است.
امام جمعه موقت قزوین تصریح کرد: محاکمه حسنی مبارک در منطقه در واقع محاکمه آمریکا و رژیم صهیونیستی و بیانگر پیروزی مقاومت ملت ایران ، حزب الله لبنان و مردم غزه در برابر استکبار جهانی است.
خطیب جمعه قزوین یادآور شد: در این شرایط باید انقلابیون، علما و اندیشمندان کشور لیبی هوشیار باشند و نگذارند انقلاب آنها توسط کشورهای غربی مصادره شود و بدانند ملت ایران و ملت های آزادیخواه جهان همچون لبنان و عراق نیز در کنار آنها ایستادند.
وی افزود: تحولات منطقه موجب امیدواری مردم در مبارزات حق طلبی آنها شده و این پیام را نوید می دهد ه دوران ظلم و جور حکومت های ستمگر به پایان رسیده است.
امام جمعه موقت قزوین از حضور باشکوه مردم استان در مراسم راهپیمایی روز قدس هم تقدیر کرد و اظهار داشت: راهپیمایی روز قدس امسال شکوه و عظمت خاصی داشت زیرا اسرائیل با توجه به بیداری اسلامی در منطقه دیگر پشتوانه های خود را از دست داده و در معرض نابودی جدی قرار گرفته است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد در پایان از نمازگزاران خواست اندوخته معنوی ماه مبارک رمضان را در طول سال نیز حفظ کنند و با رعایت تقوا و پرهیز گاری در مسیر قرب الهی بکوشند.
نظر شما