به گزارش خبرنگار مهر، صدیف بیک زاده ظهر شنبه در جلسه کمیته پیشگیری و ساماندهی اقتصادی کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ضمن تشریح اثرات مخرب قاچاق کالا اظهار داشت: براساس بر آورد های انجام شده هر هفت هزار دلار کالای قاچاق یک فرصت شغلی را از بین می برد که طرحهایی برای پیشگیری از این امر در حال اعمال است.
وی افزود: اجرای طرح کدینگ با هدف کاهش قاچاق کالا از جمله منطقی نمودن تعرفه کالاهایی که بیشترین قاچاق کالا را دارند صورت می گیرد.
سرپرست سازمان بازرگانی استان اردبیل عنوان کرد: بر اساس گزارش ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا 80 درصد حجم قاچاق را 12 قلم کالا تشکیل می دهد و بیش از 90 درصد قاچاق نیز در 12 استان کشور صورت می گیرد که استان اردبیل در بین آنها نیست.
به گفته این مسئول اجرای طرح کدینگ کالاهای وارداتی در کشور، شناسایی کالاهای قاچاق در سطح بازار را تسهیل می کند.
بیک زاده با اشاره به عملکرد کمیته مبارزه و کشف کالای قاچاق استان در سالجاری اظهار داشت: در مدت پنج ماه گذشته از مجموع 199 گشت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد، دخانیات و نیروی انتظامی تعداد یک هزار و 420 واحد اقتصادی بازرسی شد.
297 پرونده تخلف صنفی در اردبیل تشکیل شد
وی اضافه کرد: در این مدت 297 پرونده تخلف صنفی به ارزش 556 میلیون و137 هزار ریال جهت رسیدگی و انجام مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح استان اردبیل ارجاع شد .
در پایان این جلسه دستورالعمل پیشگیری و مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی و ممنوعیت واحد های صنفی دارای پروانه کسب و مشاغل دیگر در توزیع و عرضه تجهیزات پزشکی مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما