به گزارش خبرنگار مهر، زهرا موسوی ظهر شنبه در دوره آموزشی مربیان مهد مساجد در همدان افزود: در آینده ای نزدیک در 11 هزار مسجد سراسر کشور که پایگاه مقاومت بسیج جامعه زنان در آنها فعال است نیز مهد کودک ایجاد می شود.
وی هدف از این اقدام را تعلیم و تربیت فرزندان و آماده سازی آنها برای زندگی در اجتماع و تعقیب اهداف الهی عنوان کرد.
موسوی با بیان اینکه کانون خانواده نخستین اجتماعی است که کودک در آن پرورش می یابد و نحوه رفتار اجتماعی را فرامی گیرد، گفت: شخصیت کودک در پنج سال نخست پایه گذاری می شود.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه کودکان به عنوان آینده سازان کشور، جامعه هدف دشمنان ایران اسلامی هستند، گفت: تربیت علمی و مذهبی این گوهرهای اجتماع نیازمند محیطی امن و افرادی متخصص است.
موسوی با بیان اینکه در محیطهای اجتماعی نظیر مهد کودک، نهادهای دیگری به جز خانواده در آموزش هنجارها و ارزش به فرزندان دخالت دارند، گفت: با افزایش سن کودک به مرور از نقش خانواده کاسته و بر نقش این کانونها در الگو دهی به شخصیت کودک افزوده می شود.
وی تاکید کرد: جایگاه علوم انسانی و تربیتی به ویژه با دیدگاه الهی به آن، باید در راس همه دانشها باشد تا جامعه ای خدا جو و حقیقت یاب تربیت شود.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: سازمان بسیج جامعه زنان در راستای ماموریتهای خود برای رسیدن به این هدف، دوره های متمرکز تربیت مربی را برگزار می کند تا نیاز جامعه را در خصوص تربیت دینی نونهالان بر طرف سازد.
موسوی بیان کرد: اولین دوره آموزشی تربیت مهدهای مساجد با حضور 330 نفر از خواهران مومن و متعهد بسیجی از سراسر کشور از تاریخ 11 تا 17 شهریور به مدت هفت روز در اردوگاه فرهنگی تربیتی ابوذر همدان برگزار می شود.
وی تاکید کرد: توانمندسازی بسیجیان علاقمند کار با کودکان، تربیت افراد متخصص علوم تربیتی، تربیت نسل متعهد به نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و تشکیل مهدهای محراب در مدارس برخی از اهداف این دوره است.
نظر شما