پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۳۱

فلاحی در گفتگو با مهر:

طرح هوشمندسازی یک هزار واحد آموزشی خوزستان اجرایی می شود

طرح هوشمندسازی یک هزار واحد آموزشی خوزستان اجرایی می شود

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: طرح هوشمندسازی مدارس، امسال در هزار و 400 واحد آموزشی استان اجرا می شود.

رحمن فلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در طرح هوشمندسازی همه فرآیندهای آموزشی از جمله نظارت، کنترل یاد دهی، یادگیری، منابع آموزشی و کمک آموزشی با رایانه انجام می شود.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح 10 میلیارد ریال اختصاص یافت، تصریح کرد: در اجرای این طرح 765 رایانه خریداری شده و در اختیار مدارس استان قرار گرفته است.

فلاحی افزود: این طرح در پنج مرحله اجرا می شود و در پنج سال بیش از هفت هزار واحد آموزشی زیر پوشش طرح هوشمند سازی مدارس قرار می گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: مدارس شاهد، غیر انتفاعی و هیئت امنایی استان خوزستان بدون استفاده از بودجه دولتی تا پایان امسال این طرح را اجرا می کنند.

استان خوزستان حدود 850 هزار دانش آموز دارد که در هشت هزار واحد آموزشی این استان تحصیل می کنند.
کد خبر 1398452

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha