پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۹۰، ۲۰:۰۷

خاتمی مقدم:

مازندران میزبان همایش بزرگ صنعت لبنیات کشور شد

مازندران میزبان همایش بزرگ صنعت لبنیات کشور شد

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن صنایع همگن غذایی و دارویی مازندران گفت: همایش بزرگ صنعت لبنیات کشور در مازندران برگزار می شود.

اسماعیل خاتمی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: همایش بزرگ صنعت لبنیات کشور، ششم مهرماه امسال  در سالن همایش مصباح مجتمع دانشگاهی علوم پزشکی پیامبر اعظم (ص) مازندران برگزار می شود.

وی افزود: این همایش توسط انجمن لبنیات ایران، انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران و با حضور برندهای مطرح کشور در صنعت لبنیات و سایر واحدهای لبنی کشوری و با هدف اطلاع از آخرین اخبار موجود در صنعت لبنیات کشور و جهان، تحلیل و بررسی چالش های پیش روی صنعت و ارائه راهکارهای برون رفت از آن برگزار خواهد شد.

خاتمی مقدم گفت: محورهای همایش با نگاه اقتصادی و کیفی به صنعت لبنیات با عناوینی چون نقد و بررسی قیمت تمام شده شیر خام و محصولات لبنی، تأثیرات و پیامدهای هدفمند سازی یارانه ها و بحران اقتصاد جهانی بر صنعت لبنیات ایران، وضعیت حال و آینده این صنعت، چالشها و فرصتهای صادرات محصولات لبنی، چالشها و راهکارهای کیفیت شیر خام و محصولات لبنی، نقش و جایگاه تشکلهای لبنی در معاملات این صنعت و آینده خانه شیر ایران، پیشنهاد ها و راهکارهای برون رفت این صنعت از وضعیت اقتصادی موجود انتخاب شده است.

وی افزود: این همایش میزبان بیش از 300 مهمان و مدعو از صنایع لبنی کشور، مدیران وزارتخانه های اقتصادی و نظارتی ، نمایندگان کمیسیون های مختلف تخصصی مجلس است.

مازندران قطب تولید محصولات لبنی کشور است.
 

کد خبر 1399108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha