۱۵ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۵۴

حافظی:

تأمین ‌اجتماعی 26 میلیارد تومان از وزارت بهداشت طلب دارد

تأمین ‌اجتماعی 26 میلیارد تومان از وزارت بهداشت طلب دارد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: این سازمان 26 میلیارد تومان از وزارت بهداشت طلب دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمت‌الله حافظی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه لرستان با بیان اینکه 35 میلیون نفر از مردم کشور تحت‌پوشش تأمین‌اجتماعی هستند، گفت: هر ماه مبلغی بالغ بر 900 میلیارد تومان به صورت ماهانه به مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی افزود: مطالبات شرکت‌های دارویی وابسته به سازمان تأمین‌اجتماعی از وزارت بهداشت 191 میلیارد تومان است و از طرفی وزارت بهداشت 11 میلیارد تومان نیز بابت ارائه خدمات درمانی به مصدومان حوادث ترافیکی به تأمین‌اجتماعی بدهکار است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با بیان اینکه میزان بدهی تأمین‌اجتماعی به وزارت بهداشت 186 میلیارد تومان است، عنوان کرد: بنابراین سازمان تأمین‌اجتماعی در مجموع 26 میلیارد تومان از وزارت بهداشت طلب دارد.

حافظی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه سفرهای استانی برای بررسی مشکلات استانها بوده است، اظهار داشت: استان لرستان یک میلیون و 750 هزار نفر جمعیت دارد که 600 هزار نفر آنها تحت‌پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی هستند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه مطالبات معوقه سازمان تأمین‌اجتماعی از کارفرمایان بخش خصوصی استان لرستان 62 میلیارد تومان است، گفت: ‌25 هزار نفر بازنشسته در این استان ماهانه از این سازمان مستمری دریافت می‌کنند.

کد خبر 1400473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha