پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۵۶

"آرسن ونگر" دو جلسه محروم شد

"آرسن ونگر" دو جلسه محروم شد

کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال اروپا با تقاضای باشگاه آرسنال مبنی بر بازنگری در حکم محرومیت دو جلسه‌ای آرسن ونگر مخالفت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ونگر پیش‌تر به دلیل اینکه مقامات یوفا را به جانبداری از بارسلونا متهم کرده بود یک جلسه محروم شده بود اما از آنجا که در دیدار با اودنیزه بر خلاف مقررات از طریق تلفن همراه با دستیار خود ارتباط برقرار کرده بود، دو جلسه دیگر به محرومیت این مربی اضافه شد.

باشگاه آرسنال پس از آن درخواست تجدیدنظر خود را به مقامات اتحادیه فوتبال اروپا ارائه داد که مورد موافقت واقع نشد. با این حساب سرمربی آرسنال از همراهی تیمش در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا مقابل تیم‌های دورتموند آلمان و المپیاکوس یونان که در تاریخ‌های 13 و 28 سپتامبر (22 شهریور و 6 مهر) برگزار می شود، محروم خواهد بود.

کد خبر 1400489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha