اکبر رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت مصدومان تیم استقلال پیش از بازی با تیم تراکتورسازی تبریز گفت: فریدون زندی در حال حاضر برنامه فیزیوتراپی خود را به صورت فشرده و متمرکز شروع کرده است. دکتر جراح دوران نقاهت زندی را شش هفته اعلام کرده که وی دو هفته از آن را پشت سر گذاشته و چهار هفته دیگر از دوره درمان این بازیکن باقی مانده است. البته ما سعی می کنیم که مدت زمان چهار هفتهای طول درمان وی را کاهش دهیم.
وی افزود: پژمان منتظری نیز از دو روز قبل به طور انفرادی در تمرینات تیم شرکت می کند و تمام سعی خود را می کنیم که وی را به بازی مقابل تیم تراکتورسازی برسانیم اما از طرفی نمی خواهیم که او برای بازیهای بعدی دچار مشکل شود. بنابراین تصمیم گیری در این خصوص به نظر سرمربی و کادرفنی تیم بستگی دارد.
پزشک تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: کیانوش رحمتی و میثم حسینی نیز از دو روز قبل به صورت انفرادی تمرین می کنند و مشکل مصدومیت آنها تقریبا برطرف شده است. اگر کادر فنی صلاح بداند این دو بازیکن می توانند مقابل تیم فوتبال تراکتورسازی بازی کنند.
تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب هفته ششم از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت 18:45 روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تراکتورسازی تبریز می رود. این تیم در هفته هفتم نیز روز 25 شهریورماه به مصاف پرسپولیس خواهد رفت.
نظر شما