پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۵۹

تحولات همسایگان شرقی/

انفجار در ولایت لوگار افغانستان / تلفات انفجارهای کویته به 80 نفر رسید

انفجار در ولایت لوگار افغانستان / تلفات انفجارهای کویته به 80 نفر رسید

انفجار در ولایت لوگار، افزایش تلفات دو انفجار در شهر کویته به 80 کشته و زخمی و کشته شدن 123 پاکستانی بر اثر جاری شدن سیل در این کشور از جمله تحولات مهم همسایگان شرقی کشورمان به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، وزارت دفاع افغانستان در بیانیه ای اعلام کرد بر اثر حملات طالبان و انفجار چندین بمب کنار جاده ای در 24 ساعت گذشته در افغانستان، شش نفر از پرسنل ارتش کشته و 9 فرد دیگر زخمی شدند.

خبر دیگر اینکه سخنگوی والی لوگار از انفجار یک بمب در 60 کیلومتری جنوب شهر کابل و زخمی شدن هفت نفر دیگر از جمله چهار غیرنظامی خبر داد.

شبکه تلویزیونی "اکسپرس" پاکستان اعلام کرد شمار تلفات دو انفجار در نزدیکی یک دفتر عالیرتبه جنوب غرب این کشور به 25 کشته و 55 زخمی رسید.

این حمله ساعت 9 صبح به وقت محلی در شهر کویته پایتخت استان بلوچستان در جنوب غرب پاکستان روی داد. اولین بمب مقابل دفتر یک مامور عالیرتبه کار گذاشته شده بود، اما "نسیم لهری" از این حمله جان سالم به دربرد. حدود پنج دقیقه دیگر یک انفجار انتحاری دیگر در محل سکونت یک افسر محلی دیگر رخ داد.

بر اثر این انفجار چندین دستگاه خودرو آتش گرفته و ساختمانهای اطراف آسیب دیدند. همچنین پس از وقوع این دو انفجار نیروهای امداد در محل حادثه حاضر شده و مجروحان را برای معالجه به بیمارستان منتقل کردند و حال پنج نفر از مجروحان وخیم گزارش شده است.

از زمان کشته شدن "اسامه بن لادن" سرکرده القاعده در عملیات نیروهای آمریکایی در روز دوم مه، القاعده و طالبان پاکستان در اقدامی انتقام جویانه حملات خود را علیه مقامات ارتش، نیروهای نظامی و پلیس آغاز کردند.

خبر دیگر اینکه مقامات پاکستانی روز سه شنبه اعلام کردند شمار تلفات سیل اخیر در این کشور به 123 نفر رسید و بسیاری از مردم بر اثر ریختن سقف منازل و مارگزیدگی جان خود را از دست دادند.

کد خبر 1401622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha