۱۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۲۸

محمدیان:

نماینده مجلس نباید وامدار کانون‌های ثروت و قدرت باشد

نماینده مجلس نباید وامدار کانون‌های ثروت و قدرت باشد

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: نماینده مجلس نباید وامدار کانون‌های ثروت و قدرت باشد چرا که اگر این موضوع اتفاق بیافتد نمی‌تواند وظایف نمایندگی خود را به درستی ایفا کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها صبح امروز پنجشنبه در مراسم افتتاحیه بیست و هشتمین نشست سالیانه دفتر تحکیم وحدت با اشاره به موضوع اسلامی شدن دانشگاه‌ها گفت: اگر به این موضوع بهای درست داده شود این موضوع شاه کلید دانشگاه موثر در جامعه اسلامی خواهد بود.

وی با بیان اینکه اسلامی شدن دانشگاه‌ها دارای دو بعد محتوایی و شکلی و قالبی است، افزود: اسلامی شدن دانشگاه‌ها به این معنی نیست که ما دانشگاهیان را مسلمان نمی‌دانیم چرا که اگر بخواهیم میزان تدین را در جامعه ارزیابی کنیم دانشگاهیان رتبه اول را کسب می‌کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با تاکید بر این که مسئله محتوایی در اسلامی شدن دانشگاه‌ها نوع نگاه به علم است، افزود: نگاه به علم باید اسلامی شود چرا که هم اکنون شاهد هستیم نگاه برخی اساتید به علم اسلامی نیست.

محمدیان با تاکید بر اینکه دو نوع نگاه به دین وجود دارد افزود: هم اکنون نگاه حداقلی و حداکثری به دین وجود دارد. نگاه حداقلی این را یکی از بخش‌های زندگی می داند اما نگاه حداکثری این را برنامه جامعه زندگی انسان و روح زندگی می‌داند.

وی با تاکید بر اینکه از نگاه دینی هر آنچه در این عالم به عنوان علم وجود دارد می تواند انسان را به خدا نزدیکتر کند، گفت: نگاه دینی به علوم به این معنی است که آنها جهت دهی خودشان را به ما داشته باشند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تصریح کرد: اگر نگاه ما به علوم عوض شود اصلی‌ترین رکن اسلامی شدن دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم نگاه به علم را تغییر دهیم گفت: در دین ما علم عین دین است و به نوعی مکمل یکدیگر هستند که این تغییر نگاه گام اصلی در اسلامی شدن دانشگاه‌ها است.

محمدیان با اشاره به این که موضوع دوم در اسلامی شدن دانشگاه‌ها ساختار و قالب است، گفت: باید تلاش کنیم تا این ساختارها با ارزش‌های اسلامی تطبیق داده شود.

وی ادامه داد: باید در ساختارهای آموزشی دانشگاه ها نیز بازنگری شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها همچنین به مسایل اخلاقی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت:‌ دانشگاه‌ها باید مرجع اخلاقی در جامعه شوند که مهمترین آن ایجاد روحیه صداقت و امانتداری در میان دانشجویان است اما باید پرسید آیا توانسته‌ایم این دو ویژگی را در دانشگاه‌ها نهادینه کنیم.

وی تاکید کرد: تا کنون نتوانسته‌ایم سبک درست زندگی اسلامی را به دانشجویان ارایه دهیم که این موضوع نیاز به مهندسی فرهنگی دارد.

محمدیان تصریح کرد: مهندسی فرهنگی باید در کنار موضوع اسلامی شدن دانشگاه‌ها مورد توجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان باید برای تدوین الگوی اسلامی شدن دانشگاه‌ها اتاق فکر تشکیل دهند، اظهار داشت: تشکل‌های دانشجویی باید موضوع اسلامی شدن دانشگاه‌ها را جزو مطالبات اصلی خود قرار دهند.

وی در ادامه این نشست به برگزاری انتخابات مجلس نهم در چند ماه آینده اشاره کرد و گفت: این موضوع قطعاً‌ فضای سیاسی دانشگاه‌ها را افزایش می دهد و انتظار ما این است که دانشجویان قدرت پردازش داشته باشند و در این زمینه ایده پردازی کنند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: اینکه بدنه دانشجویی بخواهد سرباز پیاده نظام جریان‌های دانشجویی باشد به هیچوجه درست نیست و دانشجویان باید بر اصول خود در مقابل سیاسیون تاکید جدی کنند.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون تحت تاثیر فضای رسانه‌ای خارجی به گونه‌ای تبلیغ می‌شود که همگان خیال می‌کنند خرج پولهای زیاد در انتخابات می‌تواند به پیروزی یک نماینده مجلس کمک کند، گفت: خرج پولهای زیاد در انتخابات وابستگی یک نماینده به کانون ثروت و قدرت است و این به معنای نابودی مجلس خواهد بود.

محمدیان تاکید کرد: نماینده مجلس نباید وامدار کانون‌های ثروت و قدرت باشد چرا که اگر این موضوع اتفاق بیافتد نمی‌تواند وظایف نمایندگی خود را به درستی ایفا کند.

وی در پایان تصریح کرد: باید فضای سیاسی در دانشگاه‌ها به گونه‌ای باشد که رشد سیاسی مردم را افزایش دهد تا این موضوع در فضای فکری جامعه تاثیر بگذارد.

کد خبر 1402422

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha