به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیف الله سهرابی صبح پنجشنبه در مراسم اختتامیه طرح نشاط معنوی ساری در آستانه مقدسه پهنه کلا، انس با قرآن و حرکت در راه ائمه معصومین را سبب حفظ جوانان و نوجوانان دانست.
وی اظهار داشت: همه خوبیها و نیکیها در قرآن کریم جمع شده و کسانی که با قرآن دائما و مستمر انس دارند نشاط معنوی را می توانند کسب کنند.
سهرابی افزود: ائمه اطهار در کنار قرآن کریم رکن دیگری هستند که همه انسانها باید به آنها توسل جویند و راه ارتباط با خداوند متعال و رسیدن به سعادت را باید از طریق این بزرگواران سپری کنند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران افزود: اگر معصومین در دنیا سعادتمند بودند به واسطه این است که تمام حرکت، راه و روش آنان طبق دستورات قرآن کریم بوده است.
سهرابی، طرح نشاط معنوی را از طرحهای مهم ویژه پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان استان اعلام و تصریح کرد: این طرح در تابستان 90 در دو مرحله قبل از ماه رمضان و پس از ماه مبارک در 35 امامزاده شاخص برگزار شد که حدود چهار هزار نفر در این طرح شرکت کردند.
در این مراسم به 50 نفر برتر رشته های مختلف طرح نشاط معنوی جوایزی به رسم یادبود اهداء شد.
نظر شما