به گزارش خبرنگار مهر، لطیفه مبین بعد از ظهر پنج شنبه در بیست و چهارمین اجلاس مجمع مشورتی کمیسیونهای فرهنگی، اجتماعی و زیست شهری و هفدهمین اجلاس مجمع مشورتی بانوان عضو شوراهای اسلامی کلانشهرها و مراکز استانهای کشور با طرح این سئوال که چشم انداز فرهنگی آینده جامعه چگونه ترسیم خواهد شد، افزود: چرخش حیات بشری بر مدار ارزشها و کرامت انسان بوده که توجه به ضمیر پاک انسانها و تقویت ایمان مهمترین دغدغه مسئولان فرهنگی باید باشد.
وی بر لزوم توجه به راهکارهای توسعه فرهنگی و افزایش سطح آگاهی ها ونگرش های فرهنگ عمومی تاکید کرد و بیان داشت: با استفاده از ظرفیت شوراها و شهرداریها می توان تعاملات و مناسبات فرهنگی فی ما بین را در عرصه های مختلف تقویت کرد.
عضو شورای اسلامی شهر ارومیه انسان را به عنوان عضو اصلی توسعه همه جانبه دانست و اظهار داشت: در صورتیکه پایه های تربیتی درست باشد خانواده و جامعه نیز ساخته شده و آثار جاویدان این مربیان باعث به وجود آمدن راست قامتان تاریخ خواهد شد.
مبین با بیان اینکه مردم ایران دارای فرهنگ غنی و جامع و ارزشمندی با هویت دینی و ملی هستند، ادامه داد: فرهنگی که مبتنی بر شریعت باشد تعالی بخش بوده و این فرهنگ مبنی بر شریعت اسلام امروز نیازمند بازآفرینی و منطبق سازی با نیازهای مخاطبین و شهروندان در قالبهای جذاب هنری و ادبی است.
وی تربیت فقهای فرهنگی با حفظ اصالت محتوای آموزه های دینی در قالب های جذاب را یکی از راهکارهای اساسی برای اثرگذاری پایدار در رشد شخصیت افراد عنوان کرد و گفت: شهر نمی تواند فرهنگی باقی بماند مگر آن که مدیریت شهری عناصر فرهنگی آن شهر را مدیریت کرده و آن را به یک سرمایه فرهنگی مبدل سازد.
وی صیانت از فرهنگ غنی اسلام و فعالیت در این عرصه را یک رسالت خطیر و حائز اهمیت دانست و ضمن تاکید بر لزوم همکاری تمامی دستگاههای فرهنگی و مردم، بیان داشت: ایجاد تعادل و توازن در برنامه های فرهنگی، یکپارچه سازی مدیریت فرهنگی، استفاده از پیوست های فرهنگی در تمام اقدامات عمرانی و خدماتی، ایجاد مراکز مطالعاتی و پژوهشکده های فرهنگی با رویکرد بومی و ایجاد سامانه ای برای تقویت ایده های فرهنگی در این راستا ضروری است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به اینکه این شهر به لحاظ موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن بزرگترین دریاچه شور دنیا در آن، امروز دچار بحران خشکسالی شده و بزرگترین تهدید در این راستا متوجه کشاورزی منطقه است، اظهار داشت: این فاجعه زیست محیطی باعث از بین رفتن گونه های گیاهی و حیوانی شده و این کویر نمک تمام استانها و حتی کشورهای همجوار را هم تهدید خواهد کرد.
مبین با انتقاد از عملکرد ضعیف دستگاههای اجرایی طی چندین سال گذشته در جهت احیای این زیست بوم با ارزش، ادامه داد: اگر کمک های بودجه ای و هزینه ای در بارور کردن ابرها و بودجه های خاص در انتقال آب در طی سالهای گذشته انجام می گرفت امروز شاهد این فاجعه نبودیم.
نظر شما