پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۰:۱۵

اردوغان تاکید کرد:

حضور گسترده نظامی ترکیه درشرق مدیترانه/ محافظت ازکشتیهای اعزامی به غزه

حضور گسترده نظامی ترکیه درشرق مدیترانه/ محافظت ازکشتیهای اعزامی به غزه

در پی افزایش تنش در روابط آنکارا- تل آویو، نخست وزیر ترکیه بر حضور بیشتر کشتی های جنگی در شرق مدیترانه با هدف حفاظت از کشتی های اعزامی بشردوستانه به غزه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز،  "رجب طیب اردوغان" روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران گفت: از این پس کشتی های جنگی نیروی دریایی ترکیه از کشتی های اعزامی کمک های بشردوستانه به غزه محفاظت می کنند.

اگرچه صهیونیست ها با هدف تقویت محاصره غزه در شرق مدیترانه حضور دارند اما ترکیه بزرگترین و دومین ارتش ناتو را در دارد و نیروی دریایی این کشور قوی تر از نیروی دریایی رژیم صهیونیستی عمل می کند.

در پی انتشار گزارش کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره حمله صهیونیست ها به کشتی مرمره و کشته شدن 9 فعال ترک و عدم عذرخواهی رژیم صهیونیستی از ترکیه، آنکارا روابط نظامی خود را با تل آویو به حالت تعلیق درآورد و سفیر رژیم صهیونیستی را اخراج کرد.

کد خبر 1402804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha