پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۵۵

احمدی مقدم:

مواد مخدر پایه بروز جرائم است

مواد مخدر پایه بروز جرائم است

کرمان - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تولید عمده مواد مخدر در افغانستان، گفت: هم اکنون مواد مخدر به یکی از مهمترین عناصر بروز جرائم تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم عصر پنجشنبه در جمع یگانهای مستقر در کرمان گفت: امروز بحث مواد مخدر یکی از عناصر بی هویتی و پایه عمده جرایم کشور محسوب می شود به گونه ای که 90درصد سرقتها مربوط به مواد مخدر است و در شرق کشور نیز بالای 90 درصد گروگان گیریها مرتبط با این موضوع است که با توجه به اینکه افغانستان به مرکز تولید جهانی تبدیل شده بیشترین تهدید مواد مخدر نیز متوجه ایران است.

وی یادآورشد: شاید یکی از فلشهای تهدید جرایم متوجه شرق کشور باشد و در واقع این ذهنیت منفی که نسبت به شرق وجود دارد مانع رشد و توسعه اقتصادی و کاهش سرمایه گذاری شده است.

وی ادامه داد: امروز با تدابیر خوب و اقدامات نیروی انتظامی در شرق کشور یکی از بهترین شرایط امنیتی را شاهد هستیم و خبری از گروگان گیری،راهزنی و حمل مواد مخدر در شکل وسیع نیست.

رئیس پلیس کشور افزود: همچنین در بحث هماهنگی نیروهای امنیتی امروز کشورمان در مطلوبترین وضعیت هماهنگی بین نیروها قرار داریم.

وی برخی جنجالهای داخلی را متوجه رسانه های خارجی از یک سو و همراهی برخی بلندگوهای داخلی از سوی دیگر دانست و گفت: مفاسد اخلاقی جامعه را به فساد می کشاند و به هویت ما حمله می کنند و هرگاه خواستیم مبارزه ای در برابر مفاسد انجام بدهیم عده ای هیاهو راه انداخته اند و مانع شده اند و باید بگوییم امکان ندارد برابر این جنجالها عقب نشینی کنیم.

سردار احمدی گفت: تهاجم فرهنگی و جرائم خشن دو روی یک سکه هستند و فساد اخلاقی منجر به فروپاشی بنیان خانواده ها و افزایش جرائم مختلف ناشی از این فروپاشیها می شود که نیروی انتظامی با جدیت مسئله را دنبال می کند.

کد خبر 1402848

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha