پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۹:۰۲

حاشیه استقلال - تراکتورسازی/

اکبرپور سمت مظلومی نرفت، مجیدی سمت قلعه‌نویی

اکبرپور سمت مظلومی نرفت، مجیدی سمت قلعه‌نویی

سیاوش اکبرپور در دیدار برابر تیم استقلال سمت پرویز مظلومی نرفت و فرهاد مجیدی هم به سمت امیرقلعه نویی نرفت تا کدورت ها ادامه داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال استقلال و تراکتورسازی در شرایطی آغاز شد که امیرقلعه نویی پس از ورود به زمین به سمت نیمکت ذخیره های استقلال رفت و با بازیکنان و اعضای کادر فنی این تیم دست داد. حاشیه های این بازی را در زیر می خوانید:

* امیرحسین صادقی، فردین عابدینی، احمد آل نعمه و فرزاد آشوبی از بازیکنان تراکتورسازی به سمت نیمکت استقلال رفتند. اما سیاوش اکبرپور که مورد اهانت هواداران استقلال هم گرفت به سمت نیمکت استقلال نرفت.

* از بین بازیکنان استقلال هم امیرآبادی، کیانوش رحمتی، خسرو حیدری و مجتبی جباری به سمت نیمکت تراکتورسازی و امیرقلعه نویی رفتند.

* فرهاد مجیدی که اختلافاتی با امیرقلعه نویی دارد سمت نیمکت تراکتورسازی نرفت تا با قلعه نویی روبرو نشود.

* زمانی که امیرقلعه نویی قصد داشت روی نیمکت تراکتورسازی بنشیند از سوی برخی هواداران استقلال "هو" شد.

* مدیران دو باشگاه استقلال و تراکتورسازی، نظری جویباری ، آندرانیک تیموریان، رضا رجبی، فرزاد مجیدی و امیدوار رضایی از جمله مهمانان این دیدار در جایگاه ویژه بودند.

کد خبر 1403133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha