محسن عرب مقصودی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به لحاظ فاصله زیاد هزینه های بالای انتقال گاز از آمل به بخش کوهستانی لاریجان، امکان اجرای آن مقرون به صرفه نبود و با توافقهایی با مسئولان شرکت گاز استان تهران و شهرستان دماوند که هم مرز با بخش لاریجان بود، انتقال خطوط لوله گاز از شهرستان دماوند به لاریجان موافقت شد.
وی افزود: خوشبختانه اعتبار مورد نیاز اجرای این طرح مهم تامین شده و به زودی با انتقال گاز به بخش کوهستانی و محروم لاریجان، تحول خوبی در بخش تامین انرژی این بخش ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران از جذب تسهیلات 300 میلیارد ریالی برای تسریع در گاز رسانی به روستاهای این شهرستان و واریز آن به حساب اداره گاز ناحیه آمل خبر داد.
وی تصریح کرد: این اعتبار برای گاز رسانی به بیش از 130 روستاهای بخش دابودشت و مرکزی و امامزاده عبدالله (ع) آمل هزینه خواهد شد.
عرب مقصودی اضافه کرد: هم اکنون حدود 130روستای آمل که 50 درصد ساکنان روستایی این شهرستان را شامل می شود، از مزایای گاز بهره مند هستند.
وی تاکید کرد: تا پایان سال91 تمامی روستاهای شهرستان آمل از مزایای گاز طبیعی برخوردار خواهند شد.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به اینکه هزار و 263 روستای کوهپایه ای دراین استان وجود دارد که کار گازرسانی به این روستاها در برنامه قرار دارد، یادآور شد: از سه هزار و184روستای مازندران تاکنون خانوارهای هزار و264 روستای مازندران از نعمت گاز طبیعی بهره مند شدند.
عرب مقصودی اضافه کرد: گاز رسانی به 319 روستای مازندران در برنامه شرکت گاز است و78روستای دیگر در مرحله فراخوان پیمانکار قزاز دازد.
نظر شما