پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۴۸

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون فوتبال 28 شهریور برگزار خواهد شد

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون فوتبال 28 شهریور برگزار خواهد شد

براساس اعلام فدراسیون فوتبال مجمع عمومی سالیانه این فدراسیون در تاریخ 28 شهریورماه برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه هماهنگی برگزاری مجمع عمومی سالیانه فدراسیون فوتبال با حضور روسای کمیته‌های همکار در برگزاری مجمع پیش از ظهر امروز شنبه در دفتر مهدی محمدنبی، دبیرکل فدراسیون برگزار شد. در این نشست زمان، مکان و همچنین اجرای برنامه‌های این مجمع مورد بررسی اعضا قرار گرفت.

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون فوتبال از ساعت 10 صبح روز دوشنبه 28 شهریور 90 در سالن همایش آکادمی ملی المپیک واقع در مجموعه ورزشی انقلاب با تلاوت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز خواهد شد. پس از خیر مقدم دبیرکل فدراسیون، دستور جلسه توسط وی قرائت و ناظرین مجمع از سوی اعضا تعیین خواهد شد.

برهمین اساس ساعت 10:15 رئیس فدراسیون به مدت 15 دقیقه برای حاضرین سخنرانی کرده و عملکرد فدراسیون را در یک گزارش اعلام  خواهد کرد و در ساعت 10:30 تقویم ورزشی فدراسیون فوتبال طرح و تصویب خواهد شد. در ساعت 10:45 پیشنهادات اصلاحی در خصوص برخی از مفاد اساسنامه فدراسیون فوتبال طرح و تصویب خواهد شد و در ساعت 11:30 بازرسان مستقل فدراسیون فوتبال گزارش‌شان را از فدراسیون فوتبال ارائه خواهند کرد.

در ساعت 11:45 محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان سخنرانی خواهد کرد و در ساعت 12 خبرنگاران می توانند به مدت یک ساعت با مدیران ورزش و فدراسیون فوتبال گفتگو انجام دهند.

کد خبر 1403761

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha