پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۲۰

اختصاصی مهر /

تولید هواپیمای بدون سرنشین کنترل بحرانهای آتش سوزی در کشور

تولید هواپیمای بدون سرنشین کنترل بحرانهای آتش سوزی در کشور

پژوهشگران کشور هواپیمای بدون سرنشینی را عرضه کردند که به صورت هدایت خودکار می تواند بدون برخورد با مانع محل آتش آتش سوزی در جنگل را اعلام کند.

امید دودانگه مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره گفت: این هواپیما که با نام "آتش بان" تولید شد نیاز به رادیو کنترل ندارد و به صورت Outopilot (هدایت خودکار) پرواز می کند.

وی با اشاره به قابلیت های این پرنده بدون سرنشین خاطرنشان کرد: این هواپیمای بدون سرنشین قابلیت برنامه نویسی و عبور از موانع به طور خودکار و همچنین شناسایی خودکار محل های آتش سوزی در جنگل ها را دارد.
 
دودانگه ادامه داد: طول این هواپیما دو متر و 60 سانتیمتر است و می توان با ارائه برنامه های مختلف ماموریت های متفاوتی را اجریی کند.
 
مجری طرح از تولید پرواز Outopilot  و شناسایی محل حریق خبر داد و افزود: در این ماموریت این هواپیما بدون برخورد با موانع، علاوه بر شناسایی محل های آتش سوزی در جنگل، اطلاعاتی در زمینه مشخصات جغرافیایی محل حریق ارسال کرد.
کد خبر 1404382

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha