پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۲۷

نخستین جشنواره فناوری نوآوری و صنعت برگزار می شود

نخستین جشنواره فناوری نوآوری و صنعت برگزار می شود

فرهنگسرای فناوری اطلاعات نخستین جشنواره فناوری، نوآوری و صنعت را سی ام شهریور تا اول مهرماه در مجموعه فرهنگی هنری پردیس ملت تهران برگزار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، این جشنواره با رویکرد توسعه عمومی صنعت و فناوری در زندگی روزمره و گسترش توانمندی علمی، فرهنگی و اقتصادی مخترعان و نخبگان و با هدف نمایش توانمندی‌های روباتیک کشور برگزار می‌‌شود.
 
معرفی نخبگان و مخترعان به صنعت و محیط‌های صنعتی و به نمایش‌ گذاشتن تکنولوژی جدید، ارتقا سطح کیفی آموزش روباتیک با هدف کاربردی کردن این علم و نیز کاربردی کردن علم روباتیک در راستای استفاده از صنعت و علوم مختلف از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

این جشنواره در سه بخش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی علم روباتیک، برگزاری سمینارهای علمی آموزشی با موضوع روباتیک و برپایی کارگاه‌های تخصصی آموزشی و ساخت روبات برگزار می‌شود.
 
از تمامی واحدهای علمی، صنعتی و آموزشی در حوزه روباتیک برای حضور دراین جشنواره دعوت شده و تاکنون حدود 75 درصد از غرفه‌ها و فضای پیش‌بینی‌شده واگذار شده است.
 
این جشنواره برای اولین بار از سوی فرهنگسرای فناوری اطلاعات با همکاری نهادها و شرکت‌های فعال در این حوزه و نیز حمایت معنوی معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می‌شود و در صورت استقبال از سوی نخبگان و مخترعان در سال‌های آینده نیز اجرا خواهد شد.
 
علاقه مندان در صورت تمایل می توانند برای ثبت نام به فرهنگسرای فناوری اطلاعات و دبیرخانه جشنواره مراجعه کنند.
کد خبر 1404901

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha