پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۳۴

بدنبال کشف 24 برده؛

ظهور توحش مدرن در اروپا/ برده داران انگلیس بازداشت شدند

ظهور توحش مدرن در اروپا/ برده داران انگلیس بازداشت شدند

پلیس انگلیس صبح امروز دوشنبه از بازداشت پنج نفر به اتهام برده داری و سوءاستفاده از 24 نفر برای سودجویی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، چهار مرد و یک زن در حمله پلیس انگلیس به منطقه "لیگتون بازارد" در شمال لندن بازداشت شدند.

بازداشت این افراد به اتهام برده داری انجام شده و در حمله به این منطقه پلیس 24 مرد را که وضعیت جسمی مناسبی نداشتند آزاد کرد.

پلیس انگلیس اعلام کرده که افراد آزاد شده از اروپای شرقی هستند و به دلیل انجام کار زیاد وضعیت جسمانی مناسبی ندارند از همین رو آنها به بیمارستان منتقل شده اند.

پلیس انگلیس نام این افراد را هنوز منتشر نکرده و از دادن اطلاعات بیشتر در این زمینه خودداری می کند.   

کد خبر 1405383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha