به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شهبازی شامگاه یکشنبه در همایش جایگاه بخش خصوصی در توسعه متوازن کشور و ارتقا مناطق کمتر برخوردار گفت: استان کردستان در زمینه ترانزیت کالا به خارج از مرزهای کشور موفقیت های خوبی را به دست آورده است و پیش بینی می شود با توجه به دید مثبت دولت به این استان فعالیت مرزهای کردستان بیشتر شود.
وی در ادامه اظهارداشت: شرایط مطلوب و پتانسیل خوبی جهت توسعه اقتصادی و تجاری استان کردستان وجود دارد و دولت نیز با توجه ویژه و مصوبات خود زمینه توسعه همه جانبه این استان را فراهم کرده است.
استاندار کردستان به عدم تعامل بانک های عامل با بخش خصوصی جهت راه اندازی و اجرای پروژه های اقتصادی اشاره کرد و بیان کرد: مسئولان کشور باید تدبیری بیندیشند تا سرمایه گذاران در راستای اخذ تسهیلات با چالش کمتری مواجه شوند و این تعامل بیش از گذشته به وجود آید.
شهبازی با اشاره به حمایت دولت از بخش خصوصی در استان کردستان یادآور شد: دولت می تواند با واگذاری امکانات و اختیارات دولتی به بخش خصوصی و اتاق بازرگانی ایران در پیشرفت اقتصادی و پایدار اقتصاد ایران نقش موثرتری داشته و خود تنها وظیفه نظارت و کنترل فعالیت ها را به عهده بگیرد.
همایش یک روزه جایگاه بخش خصوصی در توسعه متوازن کشور و ارتقا مناطق کمتر برخوردار به همت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سنندج و با حضور جمعی از مسئولان استان و نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.
نظر شما