حمید دامغانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در این راستا قدم های مؤثری در پیشرفت صادرات استان برداشته خواهد شد که اتاق گرگان نیز در این بین نقش ارزنده ای ایفا می کند.
وی با اشاره به برگزاری جلسات شورای گفتگوی بخش دولتی و غیردولتی که برای نخستین بار در کشور پیاده سازی شده است اظهار داشت: این شورا به مثابه نهادی جدید در حوزه تعامل بخش خصوصی و دولت از ابتدای سال جاری در کشور فعال شده و با جلسه ی امروز در استان گلستان نیز آغاز به کار می کند.
دامغانی اقتصاد را به بخش های دوگانه خصوصی و دولتی تقسیم کرد و اظهار داشت: وقوف دولت از نیازهای بخش خصوصی به توسعه پایدار و همه جانبه استان و کشور می انجامد.
رئیس اتاق گرگان با بیان اینکه وظیفه بخش خصوصی فعالیت های سازنده و پویای اقتصادی در چهارچوب سیاست ها و مقررات جاری کشور است تأکید کرد: ضرورت حضور متعامل این دو بخش در عرصه اقتصاد سیاستگذاران را بر آن داشته تا فرمولی طراحی و اجرا کنند که در آن حضور دولت و بخش خصوصی به صورت ساخت یافته جدی انگاشته شود.
وی افزود: با رویکرد اصلی و بنیادین این فرمول، دولت با پیشنهاد بخش خصوصی سیاستگذاری می کند، بخش خصوصی نیز با نظارت دولت سیاست ها را پیاده سازی می کند.
دامغانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سر فصل های فرمایشات مقام معظم رهبری در جلسه خود با فعالان اقتصادی عنوان کرد: با توجه به دغدغه ی معظم له، شورای گفتگو باید در ماههای باقیمانده سال جاری تمام تلاش خود را در رفع موانع پیشرفت اقتصادی و همچنین بخش های محقق نشده سند چشم انداز توسعه نظیر رشد 8 درصدی اقتصادی، کاهش بیکاری، کاهش تورم و افزایش سرمایه گذاری به کار گیرد.
شایان ذکر است استان گلستان پس از استان های تهران ، قم و لرستان چهارمین استان کشور است که نسبت به تشکیل شورای گفتگو اقدام می کند.
نظر شما