به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که تیم فوتبال استقلال با شکست سنگین برابر ملوان وارد مرحله جدیدی از فصل یازدهم رقابتهای لیگ برتر شد و صدر جدول را به شاگردان امیرقلعه نویی تقدیم کرد، برخی بازیکنان این تیم همچنان به روند انتقاد از اهالی باشگاه ادامه می دهند.
پس از مهدی امیر آبادی و میلاد میداودی که لب به انتقاد از وضعیت موجود گشوده بودند، امروز دوشنبه حنیف عمران زاده نیز در مصاحبه ای تند به انتقاد از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال پرداخت تا روزهای پرحاشیه آبی پوشان همچنان ادامه داشته باشد.
تمرین عصر دوشنبه استقلال هم بی ارتباط با این موضوعات نبود و حنیف عمران زاده دقایقی با سررشته داری مدیر روابط عمومی این باشگاه گفتگو کرد و سپس در ادامه تمرینات به بازیکنان پیوست.
ابوالفضل جلالی مدیر برنامه های پیشین علی کریمی در تمرین امروز استقلال حضور داشت اما دلیل حضورش مشخص نشد. ضمن اینکه فرهاد مجیدی همچنان غایب است و جاسم کرار نیز در تمرینات حضور نداشت. هنک مربی آلمانی استقلال هم غایب بود.
شاگردان پرویز مظلومی گرم کردن بدنها، آقا وسط، کار با توپ و انجام کارهای تاکتیکی در دروازه های کوچک را در دستور کار قرار دادند و در حالی 14 نفر بیشتر نبودند تمرینات مد نظر کادر فنی را پشت سرگذاشتند. بازیکن ملی پوش و چند آبی پوش دیگر غایبان تمرین امروز استقلال بودند.
نظر شما