پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۱۹

ابوالحسنی تاکید کرد:

مردم البرز استقبال چشمگیری از نمایشگاه کتاب داشتند

مردم البرز استقبال چشمگیری از نمایشگاه کتاب داشتند

کرج - خبرگزاری مهر: عضو شورای اسلامی شهر کرج، مردم استان البرز را دوستدار فرهنگ و کتاب معرفی کرد و افزود: استقبالی که مردم از دومین نمایشگاه کتاب این استان کردند به روشنی این ادعا را اثبات کرد.

علی ابوالحسنی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار  داشت: برپایی دومین نمایشگاه کتاب استان البرز نشان داد که اگر برای مردم شرایط مناسب فراهم شود و این یار مهربان در دسترس مردم فرهنگ دوست قرار گیرد، استقبالی مناسب و در خور شأن کتاب و کتابخوانی از آن خواهد شد.

وی با بیان اینکه مردم استان البرز با کتاب و کتابخوانی مانوسند، تصریح کرد: چنانچه در فکر نزدیکی بیشتر با مردم باشیم به وسیله کتاب می توانیم ارتباط خوبی با آنها برقرار کنیم.
 
ابوالحسنی با اشاره به بازدیدش از دومین نمایشگاه کتاب البرز، افزود: حاصل گفتگویی که با ناشران و بادید کنندگان داشتیم حاکی از رضایت نسبی آنها از نمایشگاه بود.

عضو شورای اسلامی شهر کرج، کار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز در برپایی نمایشگاه کتاب را ارزشمند خواند.
کد خبر 1407117

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha