پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۸:۴۶

سلیمی در گفتگو با مهر:

امدادگران البرز در حوادث جاده ای جلوتر از رکورد جهانی

امدادگران البرز در حوادث جاده ای جلوتر از رکورد جهانی

کرج- خبرگزاری مهر: رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان البرز، گفت: امدادگران اورژانس این استان در حوادث شهری، بعد از حدود 11 دقیقه و در حوادث جاده ای به طور متوسط در 13 دقیقه در محل حادثه حاضر می شوند.

دکتر کوروش سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب، اظهار داشت: این در حالیست که بر اساس استاندارد جهانی، امدادگران باید در مدت هشت دقیقه خود را به محل حادثه برسانند.

وی با اشاره به اینکه برای کاهش این زمان و رسیدن به استاندارد باید تعداد پایگاههای درون شهرها را افزایش دهیم، گفت: اکنون در شهرستانهای استان البرز 42 پایگاه امداد فعال است که در هریک از آنها یک دستگاه آمبولانس وجود دارد.
 
سلیمی افزود: 18 دستگاه آمبولانس پشتیبانی نیز در استان موجود است.
 
زمان حضور امدادگران البرز در حوادث جاده ای جلوتر از استاندارد جهانی
 
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان البرز، گفت: براساس استانداردها مدت زمان رسیدن امدادگران به محل حوادث جاده ای 15 دقیقه است در حالیکه این زمان در استان البرز 13 دقیقه است.
 
وی، به سامانه ارتباطی 115 اورژانس اشاره کرد و افزود: این سامانه برای ارائه خدمات به مردم در مواقع بروز حوادث اختصاص یافته است.

سلیمی، یادآور شد: شهروندان می توانند با حفظ آرامش خود و ارائه نشانی دقیق محل حادثه امدادگران را در رسیدن به موقع به محل حادثه یاری دهند.
 
رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان البرز، تصریح کرد: درصدد هستیم زمان رسیدن امدادگران به حوادث درون شهری را کاهش داده و به استاندارد جهانی برسیم. 
کد خبر 1407176

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha