پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۲۶

جلالی در پاسخ به مهر خبر داد:

آخرین وضعیت ایجاد موتورجستجوی بومی و ایمیل ملی/ تولید 8نرم افزار اساسی

آخرین وضعیت ایجاد موتورجستجوی بومی و ایمیل ملی/ تولید 8نرم افزار اساسی

رئیس سازمان پدافند غیر عامل درباره اقدامات کشور در راه اندازی ایمیل ملی گفت: با همکاری سازمان فناوری اطلاعات طرح جامعی برای ایجاد موتور و ایمیل ملی تدوین شده است و در این راستا در تولیدات حوزه فناوری اطلاعات ملاحظات امنیتی در برابر تهدیدات لحاظ می شود.

دکتر غلامرضا جلالی در پاسخ به خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه ایجاد و راه اندازی ایمیل بخشی از یک طرح کلی است اظهار داشت: برای ایجاد ایمیل ملی در ابتدا باید مشکل و موضوع سیستم عامل را رفع کنیم و پس از آن باید به بحث دینا سنتر رسیدگی شود تا بتوانیم اطلاعات خود را داخل آن حفظ کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل ادامه داد: اما پیش از این اقدام ما با دو الزام روبرو هستیم که شامل "موتور جستجوی ملی" و "ایمیل ملی" می شود تا از این طریق بتوانیم حداقل خدمات را ارائه دهیم.
 
وی با تاکید بر اینکه متولی ایجاد موتور جستجو ملی سازمان فناوری اطلاعات است، ادامه داد: در این زمینه اقدام به تدوین برنامه پنج ساله شده که امسال سال اول اجرای این برنامه است.
 
جلالی با اشاره این برنامه ها یادآور شد: این طرح که با همکاری سازمان پدافند غیرعامل اجرایی می شود در تلاش است تا در محصولات حوزه فناوری اطلاعات ملاحظات امنیتی و پایداری در برابر تهدیدات لحاظ شود.
 
وی با بیان اینکه این اقدامات شامل شبکه ملی اطلاعات نیز می شود، خاطر نشان کرد: ایمیل ملی، موتور جستجوی ملی، دیتا سنتر ملی و شبکه ملی اطلاعات در یک بسته در حال انجام است.

تولید 8 نرم افزار در دستور کار
رئیس سازمان پدافند غیر عامل همچنین با اشاره به اقدامات این سازمان در زمینه نرم افزارهای اصلی اضافه کرد: برای ایجاد امنیت در بخشهای مختلف کشور ناگزیر به تولید نرم افزارهای داخلی هستیم و این امر جزء رویکردهای سازمان و سیاستهای ابلاغی است.
 
جلالی از مذاکرات این سازمان با وزارت ICT در زمینه حمایت از تولیدات داخل خبر داد و به مهر گفت: در این راستا سازمان پدافند غیر عامل به دنبال این است تا در قالب قراردادهای سایبری، ساختاری را برای هماهنگی میان بهره برداران و تولید کنندگان ایجاد کنیم.
 
وی با بیان اینکه از تولید کنندگان نرم افزارهای داخلی حمایت می شود، خاطر نشان کرد: اقداماتی را در زمینه تولید نرم افزار آغاز کردیم که در حال حاضر تولید 8 نرم افزار اساسی مانند نرم افزار "اسکادا" را در دستور کار داریم.
کد خبر 1407757

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha