پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۵۱

با موضوع فضای تبادل اطلاعات؛

ششمین همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود

ششمین همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود

ششمین همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات با همکاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و با حضور اساتید، مدیران و کارشناسان وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به رشد روزافزون فناوری و توسعه و گسترش تبادل اطلاعات و محتوای چند رسانه‌‌ای در شبکه‌های مخابراتی و فناوری اطلاعات و نیز ارائه سرویس‌های نسل جدید توسط فراهم‌کنندگان شبکه‌های ارتباطی، ضابطه‌مند کردن استفاده از این خدمات ضروری به نظر می رسد تا مسئولیت‌های استفاده‌کنندگان از خدمات و فراهم‌کنندگان شبکه و محتوا در قبال ارائه خدمات چند رسانه‌ای مشخص شود.

براین اساس شفاف ‌سازی فضای تبادل محتوا در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و رفع نگرانی جامعه از مهم‌ترین ضرورت‌های برگزاری این همایش عنوان شده و موضوع اصلی ششمین همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات مربوط به "فضای تبادل اطلاعات" است و لزوم استفاده و توسعه کاربرد تکنولوژی، مدیریت و سازماندهی فضای تبادل اطلاعات و تولید محتوای اسلامی، ملی و بومی از دیگر ضرورت‌های برگزاری این همایش محسوب می شود که به زودی محور مقالات آن نیز منتشر خواهد شد.
 
در دوره‌های پیشین نیز ، موضوعات "مدیریت ارتباطات"، "دیتاسنتر"، "شبکه‌های نسل آینده"، "تجارت الکترونیک در فضای شبکه‌های نسل آینده" و "رگولاتوری" در این همایش بررسی شده است.
 
ششمین همایش ملی ارتباطات و فناوری اطلاعات فضای مناسبی برای دست ‌اندرکاران رگولاتوری، صاحب‌نظران دانشگاهی و تولیدکنندگان محتوا در فضای وب، جهت بررسی چالش‌های پیش‌روی فضای تبادل اطلاعات ایجاد خواهد کرد.
کد خبر 1408025

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha