به گزارش خبرنگار مهر، اولین جشنواره کودک و انرژی به همت شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی در محوطه دبیرستان امام علی (ع ) شهر اراک ظهر پنج شنبه گشایش یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در حاشیه مراسم گشایش این جشنواره در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: این جشنواره با هدف آموزش سرفصل های بهینه سازی مصرف انرژی برق به کودکان برگزار شده است.
داود عابدی افزود: آموز غیر مستقیم سرفصل های بهینه سازی مصرف انرژی از اثر بخش ترین شیوه آموزش بوده و برپایی اسن جشنواره بستر آشنایی کودکان و نوجوانان با مصرف بهینه انرژی را در قالب شعر، داستان، نمایش، مسابقه و سرود فرا می کیرند.
وی با تاکید بر ضرورت تریج فرهنگ مصرف بهینه انرژی در بین کودکان و نوجوانان جامعه بیان داشت: فرهنگ سازی در بین قشر زیربنایی جامعه یکی از مهمترین راهکارهای حفظ منابع انرژی در کشور است.
این جشنواره تا روز 25 شهریور جهت بازدید علاقمندان دایر است.
نظر شما