پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ شهریور ۱۳۹۰، ۹:۳۹

سولانا خواستار آزادی تیموشنکو شد

سولانا خواستار آزادی تیموشنکو شد

مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار آزادی "یولیا تیموشنکو" نخست وزیر سابق اوکراین شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، "خاویر سولانا" روز گذشته در سخنانی گفت: یولیا تیموشنکو نخست وزیر سابق اوکراین باید از زندان آزاد شود.

وی که برای شرکت در مجمع استراتژی اروپایی در شهر "یالتا" به سر می برد در سخنانی در جمع خبرنگاران خاطر نشان کرد: "آزادی باید فوری باشد."

مسئول سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا در عین حال افزود: نباید با سیاستمداران مانند جانیان برخورد شود و یا با تصمیمات سیاسی تنبیه شوند.

پیشتر در همین رابطه کاترین اشتون مسئول فعلی سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا هم با ارسال نامه ای مشترک به مقام های اوکراین خواستار توقف محاکمه تیموشنکو شده بودند.

یولیا تیموشنکو متهم شده که درسال 2009  از محدوده اختیارات خود فراتر رفته و در شرایطی که روسیه برای مدتی عرضه گاز طبیعی به اوکراین را متوقف کرده بود، یک قرارداد گازی با این کشور امضا کرده که این قرارداد باعث شد اوکراین منابع مالی قابل توجهی را از دست بدهد.

کد خبر 1409415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha