پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۶ شهریور ۱۳۹۰، ۱۹:۲۱

نیکوخصال تاکید کرد:

برخی رشته های ورزشی در لرستان عقب ماندگی تاریخی دارند

برخی رشته های ورزشی در لرستان عقب ماندگی تاریخی دارند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان با اشاره به فقر زیرساختها در ورزش استان، گفت: برخی رشته های ورزشی ما دارای محرومیت هستند و این موضوع یک محرومیت تاریخی است.

فرهاد نیکوخصال در جمع خبرنگاران و رسانه های گروهی استان با اشاره به عدم پرداخت سهم اعتبار یک درصدی ورزش توسط دستگاههای اجرایی استان اظهار داشت: طبق قانون بودجه سال 89 کلیه دستگاه های اجرایی مکلفند یک درصد از اعتبارات خود را صرف توسعه و تعمیم ورزش در بخش های همگانی، قهرمانی و توسعه زیرساخت ها کنند که تاکنون تنها 38 درصد دستگاهها اقدام به تحویل این اعتبار کرده اند.

نیکوخصال عنوان کرد: در صورتیکه تمام دستگاه های اجرایی این میزان اعتبار را به تربیت بدنی پرداخت می کردند یک هزار و 59 میلیارد تومان اعتبار به ورزش کشور تزریق می شد.

وی با بیان اینکه لرستان یکی از استان هایی است که کمترین توجه از طرف مسئولین استانی به مقوله ورزش و پرداخت سهم اعتبار یک درصدی صورت می گیرد، اظهار داشت: 60 درصد از دستگاههای اجرایی استان هنوز اقدامی برای تحویل اعتبارات مربوط به توسعه ورزش استان نکرده اند.

نیکوخصال ادامه داد: با این اوصاف 60 درصد ادارات استان متخلف بوده و از اجرای یک الزام قانونی سرپیچی کرده اند.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان لرستان در ادامه با بیان اینکه ما در جلسات مکرر تخلف این دستگاهها را یادآوری کرده ایم، اظهار داشت: اما تاکنون هیچ اقدامی از سوی ادارات متخلف صورت نگرفته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در صورتی که می توانستیم تمام دستگاههای متخلف را به دادگاه می کشاندیم ولی تنها کاری که توانستیم انجام دهیم اعلام این تخلف به دیوان محاسبات بود.

نیکوخصال با بیان اینکه برخی رشته های ورزشی ما دارای محرومیت هستند و این موضوع یک محرومیت تاریخی است، عنوان کرد: ما توقع داشتیم مدیران دستگاههای استان از این ظرفیت قانونی به عنوان یک موقعیت ویژه برای پیشرفت ورزش استان استفاده کنند.

کد خبر 1410169

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha