به گزارش خبرگزاری مهر، نبی الله تبار گفت: این جشنواره امسال در چهار بخش، شعر دفاع مقدس پایداری ایثار و شهادت، مقاومت ملل و بیداری اسلامی، شعر کودک و نوجوان و دفاع مقدس و شعر عاشورایی با مضامین دفاع مقدس در استان برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره امسال به دو زبان فارسی و کردی در استان برگزار خواهد شد، تصریح کرد: فراخوان جشنواره در سراسر استان اعلام و علاقه مندان می توانند تا آخر مهر آثار خود را به دبیر خانه این جشنواره ارسال کنند.
وی غنی سازی اشعار پایداری دفاع مقدس و آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس را از اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
تبار زمان برگزاری جشنواره را ششم دی ماه عنوان کرد و افزود: نفرات برگزیده این جشنواره به کنگره شعر دفاع مقدس راه پیدا می کنند.
تبار گفت: این جشنواره به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و همکاری دستگاه های اجرایی سطح استان از قبیل بنیاد شهید و امور ایثارگران، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صدا و سیما و سپاه امیرالمومنین(ع) برگزار می شود.
نظر شما