پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ دی ۱۳۸۳، ۱۵:۴۰

كارشناسان سازمان محيط زيست: علوم و فناوري هاي مبتني بر فناوري زيستي نوين يكي از تحولات اخير قرن بيستم است // تصويب توليد گياهان تراريخته در كشور توسط هيئت دولت مايه خرسندي است

144 تن از كارشناسان كه بيشتر آنها را كاركنان سازمان حفاظت محيط زيست تشكيل مي دهند در نامه اي خطاب به رئيس جمهور، علوم و فناوري هاي مبتني بر فناوري زيستي نوين را يكي از تحولات اخير قرن بيستم دانسته اند و از توليد گياهان تراريخته در كشور كه به تصويب هيئت دولت رسيده است استقبال كردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، به نقل از موسسه بيوتكنولوژي كشاورزي كرج هيئت دولت در سندي موسوم به ايران سبز كه استراتژي فناوري زيستي كشور را مشخص مي كند تصويب كرده است كه در كوتاه مدت 2/0 درصد و در بلند مدت 5/0 درصد از سطح زير كشت جهاني گياهان تراريخته در ايران توليد شود.

پيش از اين 148 تن از روساي دانشكده هاي كشاورزي، دانشكده هاي منابع طبيعي، مديران گروه هاي آموزشي و پژوهشي، روساي موسسات تحقيقاتي كلان و پژوهشكده ها، اساتيد، دانشياران و استادياران و مديران كل از سه وزارت خانه بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، علوم، تحقيقات و فناوري و جهاد كشاورزي نيز طي نامه اي به رئيس جمهور ضمن ابراز مسرت از توليد انبوه برنج تراريخته و ابراز نگراني از ممانعت برخي افراد از دستيابي ايران به فناوري توليد انبوه محصولات تراريخته، از ايشان خواسته بودند تا در اين زمينه اقدام حمايتي مناسبي را انجام دهد.

برنج تراريخته براي اولين بار در جهان در سال جاري توسط پژوهشكده بيوتكنولوژي كشاورزي كرج و موسسه تحقيقات برنج كشور به توليد انبوه رسيده است.

کد خبر 141087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha