پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۴:۴۸

جمشاد در گفتگو با مهر:

مدارس حاشیه جاده های گیلان زیر چتر ایمنی پلیس راه قرار می گیرد

مدارس حاشیه جاده های گیلان زیر چتر ایمنی پلیس راه قرار می گیرد

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راه استان گیلان گفت: مدارس حاشیه جاده های استان با آغاز سال تحصیلی زیر چتر ایمنی پلیس راه قرار می گیرد.

سرهنگ مجید جمشاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: پلیس راه طی یک برنامه مدون تمامی مدارس حاشیه راه حوزه استحفاظی خود را در سطح استان شناسایی کرده است.

وی اظهار داشت: قبل از بازگشایی مدارس با مدیران این مراکز آموزشی هماهنگی لازم صورت گرفته و مقرر شد برابراولویت مدارس ابتدایی، راهنمایی و مناطق پر خطر شناسایی و تیم های گشت پلیس را برای ایمنی دانش آموزان در محل مدارس حاضر و به رفت و آمد آنان به ویژه دانش آموزان ابتدایی از عرض جاده ها کمک کنند و همینطور نحوه صحیح رد شدن از عرض جاده به آنها آموزش داده شود.

رئیس پلیس راه گیلان در ادامه ضمن ابراز امیدواری از اجرای این طرح و آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی از ابتدایی خردسالی به کودکان از تمام رانندگان استان خواست در فصل مدارس بیش از پیش مراقب فرزندان دلبند جامعه باشند و در زمان نزدیک شدن به مدارس به ویژه زمان شروع و خاتمه کلاس درس با دقت و توجه بیشتری رانندگی کرده تا از بروز حوادث جلوگیری شود.

کد خبر 1410900

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha