پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۰۲

کمالوند خبرداد:

52 درصد تلفات رانندگی را سنین 30 تا 50 سال در برمی گیرد

52 درصد تلفات رانندگی را سنین 30 تا 50 سال در برمی گیرد

کرج- خبرگزاری مهر: فرمانده پلیس راهور تهران و البرز، گفت: 52 درصد تلفات جاده ای مربوط به افراد در سنین بین 30 تا 50 سال است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حبیب کمالوند روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در خصوص آمار فوتی های سوانح رانندگی  افزود: در شش ماهه اول سال جاری 40 درصد فوتی ها مربوط به عابرین پیاده، 33 درصد موتورسوار و 11 درصد را وسایل نقلیه در برمی گیرد.

وی، با اشاره به اینکه این آمار در شش ماه دوم سال کاهش می یابد، تصریح کرد: 52 درصد تلفات رانندگی مربوط به محدوده سنی 30 تا 50 سال است که پرکارترین سن کاری کشور را شامل می شود.
 
کمالوند، یادآور شد: 71 درصد فوتی های عابر پیاده مرد و 29 درصد زن بودند.
 
کرج، کلانشهری که نیروی انسانی به تنهایی ترافیک آن را کنترل می کند
 
به گفته کمالوند، با توجه به اسقرار نیروهای راهنمایی و رانندگی در میادین و تقاطع ها، سوانح رانندگی بیشتر در خیابانها اتفاق می افتد.
 
وی، تصریح کرد: به علت نبود دوربینهای الکترونیکی کنترل ترافیک در سطح این کلانشهر، تعداد زیادی از نیروهای این سازمان برای کنترل نظم در میادن و تقاطع ها مستقر هستند.
 
رئیس پلیس راهور تهران و البرز، ادامه داد: کرج، تنها کلانشهری است که کنترل ترافیک آن توسط نیروی انسانی صورت می گیرد؛ ولی با توافقات انجام شده مقرر گردید همزمان در شش تقاطع غیرهمسطح در معابر اصلی شهر کرج به منظور کنترل ترافیک تجهیزات الکترونیکی نصب شود.
 
  به گفته کمالوند، با نصب دوربینهای مورد نیاز در معابر اصلی شهر، خیابانهای بیشتری توسط پلیس کنترل خواهد شد.
کد خبر 1411000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha