پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۱:۱۵

مجمع عمومی فدراسیون فوتبال/

کفاشیان: نمی‌توان با قوانین آماتوری حرفه‌ای کار کرد/ کارهای خوبی انجام داده‌ایم

کفاشیان: نمی‌توان با قوانین آماتوری حرفه‌ای کار کرد/ کارهای خوبی انجام داده‌ایم

رئیس فدراسیون فوتبال با تاکید بر اینکه انسجام خوبی بین خانواده فوتبال وجود دارد، خواستار اصلاح قوانین آماتوری برای رشد و توسعه این رشته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی کفاشیان در مجمع عمومی فدراسیون فوتبال که صبح امروز دوشنبه در سالن آکادمی ملی المپیک برگزار شد با بیان این مطلب افزود: در مجمع عمومی امروز در رابطه با مسائل مالی گزارش های مالی ارائه خواهد شد و عملکرد فدراسیون به استحضار اعضای مجمع خواهد رسید.

وی همچنین خاطرنشان کرد: افتخار داریم امروز در خدمت اولین وزیر ورزش و امور جوانان باشیم و مجمع را در حضور ایشان برگزار کنیم. خدمت آقای وزیر باید بگویم تمامی اعضای مجمع فدراسیون فوتبال دست اندارکار بخشی از فوتبال کشور هستند.

وی با یاداوری اینکه فوتبال کشور سالی پرکار را پشت سر گذاشته افزود: تمام کارها و برنامه هایی که انجام شده در حد توانمان بوده و کارهای خوبی در فوتبال کشور صورت گرفته است.

کفاشیان خواسته اعضای مجمع این فدراسیون را تعیین جایگاه قانونی و به حق فوتبال در ساختار وزارت ورزش و امور جوانان عنوان کرد و گفت: امروز اهالی فوتبال با مشکلاتی دست به گریبان هستند که ناشی از قوانین دست و پاگیری است که از گذشته وجود داشته و اصلاح نشده است ما باید نسبت به اصلاح این قوانین اقدام کرده و به فوتبال کشور کمک کنیم.

وی افزود: اگر فوتبال حرفه ای داریم باید سازوکار و قوانین حرفه ای بر آن حاکم باشد این نیست که با قوانین آماتوری بخواهیم حرفه ای رفتار کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال با تشریح خواسته مجمع فدراسیون فوتبال گفت: تلاش ما بر این است تا انتظارات به حق مردم را برآورده کنیم.

کفاشیان با اشاره به کمبود امکانات در فوتبال کشور گفت: امکانات موجود ما را به خواسته هایی که وجود دارد نمی رساند. باید با اصلاح و ایجاد قوانین ساده به افزایش امکانات و بهبود شرایط موجود کمک کنیم.

وی خواسته مردم را رشد فوتبال خواند و گفت: در این راه نیازمند کمک و همراهی وزارت ورزش و امور جوانان هستیم.

رئیس فدراسیون فوتبال با یادآوری اینکه جلسات هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به صورت همیشگی و مرتب انجام می شود گفت: انسجام خوبی میان اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برقرار است و ما در ارتباط خوبی با باشگاه ها و هیئت های فوتبال هستیم.

وی گفت: انسجام خوبی بین خانواده فوتبال وجود دارد و ما آماده انجام کارهای بزرگ در فوتبال کشور هستیم.

مجمع عمومی سالیانه فوتبال هم اکنون با ریاست محمد عباسی وزیر ورزش و امور جوانان در محل آکادمی ملی المپیک در حال پیگیری است.

کد خبر 1411469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha