به گزارش خبرنگار مهر، جواد جعفری صبح دوشنبه در جلسه ستاد اجرایی سیزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب و ناشران خراسان رضوی با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده در خصوص برگزاری این نمایشگاه در مشهد اظهار داشت: مشهد جزو شش شهر فرهنگی کشور است و با اهتمام صورت گرفته از سوی دولت نهم و دهم شمارگان کتاب در ابتدای این دولت از هفت میلیون به 30 میلیون عنوان رسیده است.
وی افزود: در همین مدت عناوین کتاب های منتشر شده از دو هزار و 700 عنوان به چهار هزار عنوان ارتقا یافته است و استان در این زمینه پس از استان تهران در رتبه دوم قرار دارد.
جعفری افزود: این نمایشگاه در بخش های عمومی، تخصصی و دانشگاهی، کودک، نشر الکترونیک، فعالیت های جنبی و فوق برنامه شامل بیداری اسلامی، بصیرت افزایی و جنگ نرم و بخش بین الملل با حضور تمامی ناشران فعال در سراسر کشور در دهه اول آذر ماه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است، بیش از 700 ناشر از سراسر کشور برای حضور در این دوره از نمایشگاه کتاب مشهد اعلام آمادگی کرده اند.
نظر شما