پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

منبتی:

اتاق دانش در منطقه چهار عملیات انتقال گاز راه اندازی می شود

اتاق دانش در منطقه چهار عملیات انتقال گاز راه اندازی می شود

مشهد - خبرگزاری مهر : مدیر منطقه چهار عملیات انتقال گاز از راه اندازی اتاق دانش برای دریافت و ثبت نظرات و تجربیات بازنشستگان این شرکت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید منبتی استفاده از تجربیات و توانایی های کارکنان با سابقه این منطقه را برای ارائه خدمات مناسب، پیشرفت و اعتلای مجموعه بسیارتاثیرگذار ارزیابی و اظهار کرد: همکاران بازنشسته که سال های طولانی در حوزه های گوناگون مشغول فعالیت بوده اند، مسلما بهترین نظرات و دیدگاه ها را برای برطرف شدن موانع دارند.

وی با اشاره به اینکه آنچه بیشتر از حمایت‏های مالی می‏تواند موجب دلگرمی و مسرت بازنشستگان شود، ایجاد احساس مشارکت و مفید بودن در آنان است، گفت: برای به دست آمدن  تجربه کاری در یک مجموعه هزینه های گزاف مادی و معنوی صرف می شود که غالبا با خروج نیروی انسانی این تجربیات نیز بلا استفاده می مانند.

منبتی با بیان این جمله که مدیران نباید صرفا از روی ترحم و دلسوزی به ارتباط با بازنشسته ها مبادرت ورزند بلکه واقعا آنان را مؤثر و مفید برای سازمان قلمداد کرده از فکر و نظر آنان استفاده کنند، تصریح کرد: سازمان به بالاترین مرحله تعالی دست پیدا می کند که تجربه های نیروهای با سابقه  را با سرعت عمل جوانان در هم آمیزد.

گفتنی است، طرح اتاق دانش برای اولین بار در سطح مناطق عملیاتی انتقال گاز کشور و به ابتکار منطقه چهارعملیات انتقال گاز اجرایی خواهد شد.

کد خبر 1411675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha