پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۴۴

سادوفسکی:

بلاروس آماده سرمایه گذاری در ایران است

بلاروس آماده سرمایه گذاری در ایران است

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون سفیر و رایزن بازرگانی سفارت کشور بلاروس، علاقمندی کشور متبوعش را جهت جذب سرمایه گذاران ایرانی اعلام کرد و گفت: همکاری اقتصادی ایران و بلاروس روند رو به رشدی داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آندره سادوفسکی ظهر دوشنبه در نشست با رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان به سابقه همکاری کشور بلاروس با اتاق بازرگانی زنجان گفت: طبق آمار موجود روند همکاری اقتصادی ایران با کشور بلاروس روند رو به رشدی داشته و پروژه های مشترک بزرگی تاکنون بین دو کشور انجام شده است به گونه ای که طی 20 سال گذشته 10 کمیسیون مشترک بین دو دولت برپا شده از سوی دیگر از یکسال قبل نیز پروازهای مستمر بین تهران و مینسک دایر شده است.

وی ادامه داد: در خصوص گشایش LC گفت بلاروس به عنوان یکی از کشورهایی محسوب می شود که ایرانیان به راحتی می توانند مبادلات تجاری خود را با آن انجام دهند و دو بانک ایرانی با سرمایه 100 و 98 درصد دراین کشور فعالند.

سادوسفکی افزود: در حال حاضر ما با کشورهای روسیه و قزاقستان قرارداد گمرکی امضاء کرده ایم از این رو نمی توانیم تعرفه های خاصی برای کالاهای ایرانی در نظر بگیریم اما اگر ایران به این اتحادیه ملحق شود می تواند از مزایای آن استفاده کند.

همچنین مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی با بیان اینکه استان زنجان یکی از نقاط حائز اهمیت ایران محسوب می شود، گفت: با توجه به داشتن پتانسیلهای بازرگانی صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری استان زنجان می تواند زمینه های بسیار خوبی را برای گسترش تعاملات تجاری ایجاد نماید.

محمد عباسی با اشاره به رویکرد تشویقی استان جهت ارتقاء سطح همکاریهای اقتصادی اظهار داشت: در استان زنجان رویکرد تشویقی جهت ارتقاء سطح همکاری های اقتصادی وجود دارد و این رویکرد حاکی از بهبود فضای کار و فرآیند سرمایه‌گذاری در استان است.

وی با اشاره به وجود مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان و ایجاد زیرساختهای مناسب از قبیل راه آهن، فرودگاه، شهرکهای صنعتی و نمایشگاه بین المللی گفت با توجه به افزایش رقابت پذیری در استان زنجان جهت جذب سرمایه گذاری و استفاده از حداکثر توان خارجی و داخلی امیدواریم شاهد افزایش تعاملات تجاری بین دو کشور باشیم این مقام مسئول از معاون سفیر خواست هماهنگی های لازم جهت حضور سرمایه گذاران در استان زنجان را انجام دهد و همچنین عباسی آمادگی استان جهت اعزام هیات با محوریت زنجان به کشور بلاروس را اعلام کرد.

 کلانتری نائب رئیس اتاق بازرگانی زنجان با ابراز امیدواری از استمرار تبادل هیئتها بین دو کشور اظهار داشت: ما حاضریم به عنوان شریک تجاری با شما همکاری مستمر داشته باشیم.

وی با اشاره به پایین بودن حجم مبادلات تجاری بین دو کشور گفت: امیدواریم حجم مبادلات تجاری امسال به 3 برابر افزایش یابد.

کد خبر 1411863

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha