پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ شهریور ۱۳۹۰، ۱۵:۵۷

فدایی در گفتگو با مهر:

تغییر شیوه تولید در آجرپزی های استان مرکزی ضروریست

تغییر شیوه تولید در  آجرپزی های استان مرکزی ضروریست

اراک - خبرگزاری مهر: معاون نظارت سازمان بازرگانی استان مرکزی گفت: شیوه های نوین تولید آجر در واحدهای تولیدی ضروری است و واحد های تولیدی آجر سنتی می توانند با راه اندازی شیوه های نوین تولید از مزایای تولید و فروش بالا برخوردار شوند.

کمال فدایی فروتن در گفتگو با خبرگار مهر افزود: استان مرکزی با دارا بودن 150 واحد کوره آجرپزی که از این تعداد حدود 120 واحد از سازمان بازرگانی و نزدیک به 30 واحد از سازمان صنایع و معادن مجوز فعالیت در این صنف را دریافت نموده و در تولید آجر فعالیت می کنند.

وی با اشاره به لزوم تغییر شیوه تولید اضافه کرد: با توجه به تولید سنتی آجر در سطح استان، قیمت تمام شده برای این واحدها بسیار بالا است.
 
فروتن گفت: این در حالی ست که مردم تمایل به استفاده از آجرهای صنعتی دارند که از شهرهای قم ، اصفهان و استان های همجوار وارد می شود و عملا بازار فروش واحدهای داخلی را به خارج استان می برد.
 
وی تاکید کرد: بر این اساس تولیدات واحدهای سنتی در استان در صورت تغییر ندادن شیوه تولید با مشکلات فراوانی روبرو خواهند شد.
 
فروتن گفت: سازمان بازرگانی با همکاری دستگاه های  مرتبط با قدرت در حال پیگیری رفع مشکلات این واحدها در سطح استان است.
کد خبر 1412187

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha