پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ شهریور ۱۳۹۰، ۱۶:۴۲

شفیعی:

3000 تن پسته از باغات بشرویه برداشت می شود

3000 تن پسته از باغات بشرویه برداشت می شود

بشرویه – خبرگزاری مهر: مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشرویه از آغاز کار برداشت محصول پسته از سطح باغات پسته در این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال سه هزار و 80 تن پسته در بشرویه برداشت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی شفیعی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: با توجه به رغبت کشاورزان به تولید محصولات زراعی کم آبی در سطح شهرستان بشرویه از آغاز سال 75 تا کنون شش هزار هکتار از مزارع این شهرستان به کشت محصولات باغی پسته اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: تاکنون سه هزار و 500 هکتار از این باغات بارور و دو هزار و 500هکتار دیگر در حال باروری است.

شفیعی عنوان کرد: با آغاز فصل برداشت محصول پسته از اواخرشهریور ماه هر سال، پیش بینی می شود در سال جاری سه هزار و 80 تن پسته خشک فرآوری شده در این شهرستان برداشت شود.

وی با بیان اینکه پسته بشرویه از ارقام فندقی، احمد آقایی، کله قوچی،اکبری، بادامی و سفید است، افزود: ارزش اقتصادی پسته شهرستان امسال بیش از  230 میلیارد ریال  خواهد بود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشرویه بیان کرد: محصول پسته شهرستان  علاوه بر مصرف بازار داخلی استان به استانهای یزد، تهران، قم، اصفهان، کرمان و خراسان رضوی صارد می شود.

شفیعی ادامه داد:  با توجه به برداشت محصول پسته که بصورت دستی انجام می شود همه ساله از نیمه دوم شهریورماه به مدت سه ماه روزانه یک هزار نفر کارگر بصورت مستقیم در مزارع و باغات کار برداشت این محصول را انجام می دهند.

کاهش 20 درصدی محصول پسته در بشرویه

وی تصریح کرد: محصول پسته شهرستان در هشت ترمینال ضبط پسته تمام صنعتی و نیمه صنعتی فرآوری و آماده مصرف می شود.

 مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشرویه بیان داشت: به علت خشکسالی های متوالی و عدم باردهی درختان در میانگین سالی، عملکرد این محصول در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد کاهش یافته است .

وی توزیع سه هزار و 250  کیلو گرم کود ریز مغزی میکرو و 600 تن کود شیمیایی ماکرو به ارزش 85 میلیون ریال و همچنین اجرای طرح اصلاح باغات پسته و عملیات تغذیه و هرس را از خدمات حمایتی جهاد کشاورزی بشرویه از پسته کاران برشمرد.

کد خبر 1412918

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha