پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ شهریور ۱۳۹۰، ۲۱:۳۲

پزشکپور:

جای تندیس در میدان مادر گرگان خاکی است

جای تندیس در میدان مادر گرگان خاکی است

گرگان - خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر گرگان با تاکید بر بازسازی نمای میادین سطح شهر، ایجاد تندیس و نمایی از مادر را در میدان مادر گرگان واقع در ورودی بلوار غدیر پیشنهاد کرد و گفت: اکنون جای این تندیس در این میدان خالی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا پزشکپور عصر سه شنبه در جلسه شورای شهر گرگان، با بیان این مطلب که نمای میادین بخش مهمی از منظر و سیمای شهری محسوب می شود افزود: میدان تازه تاسیس ورودی بلوار غدیر به نام مادر نامگذاری شده است که می طلبد با نصب تندیسی از مادری که کودک خود را در آغوش گرفته است وجه تسمیه آن لحاظ شود.

این عضو شورای شهر گرگان در ادامه تندیس فخرالدین اسعد گرگانی را از لحاظ کمی و حجم نامناسب دانست و در این خصوص اظهار داشت: با توجه به فضای این میدان تندیس فخرالدین اسعد گرگانی باید از حجم و اندازه بزرگتری برخوردار باشد.

پزشکپور تاکید کرد: احداث تندیس ها، آب نماهای شهری و اجرای هر گونه طرح برای میادین، پارک ها و فضاهای عمومی باید بر اساس بررسی کارشناسی از موقعیت شهری و جغرافیایی این اماکن انجام شود.

وی تصریح کرد: نخستین و بیشترین فضای شهری که نظر هر شهروند و گردشگر را به خود جلب می کند میادین شهر است به طوری که ورود به یک شهر و دیدن نماد و اثر هنرمندانه در یکی از میادین می تواند نظر بیننده را به سمت و سویی خود سوق دهد و بیانگر بسیاری از افتخارآفرینی ها و یادآور مفاخر و بزرگان باشد.

کد خبر 1413126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha